in

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2019-TE: NA PUTU STE LIČNIH PROMJENA, POMALO STE RASEJANI

Rak ♋


POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povere novu ulogu.
LJUBAV
Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Lav ♌


POSAO
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.
LJUBAV
Delujete samouvereno i dobro raspoloženo, nasuprot vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica ♍


POSAO
Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete dogadjaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se izmedju vas stvori novi »emotivni zid« koji vas udaljava.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

NAJBOLJE SU: OVO JE 5 RAZLOGA ZBOG KOJIH TREBA ŽENITI RIBE

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2019-TE: NE BUDITE NAGLI U ODLUKAMA, ČUVAJTE SE MAŠTARIJA I SANJARENJA