in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. DECEMBAR: DOBRO DOŠLA ZIMO, PRAVE SE NOVI PLANOVI

Sunce ulazi u Jarca ove nedelje. Dobro došla zimo!Dan protiče u organizovanom ritmu, nema iznenađenja, sve teče po planu… Prave se neki novi planovi, posebno ste inspirisani nastupajućom godinom u koju želite da zakoračite rasterećeno i s novim svežim idejama koje će se začeti sad u preostalim danima tekuće godine. Sa Suncem u Jarcu planovi su opipljivi i dostižni, a vi odlično motivisani i svesni da se do cilja stiže isključivo upornošću i verom u sebe. Danas je aktuelan i jedan kvadrat koji kvari ugođaj, ali preživećemo… Venera je danas u kvadratu sa Uranom, i u startu da kažemo, ne valja ovaj susret, energije su skroz kontradiktorne. Venera je previše neozbiljna za jednog Urana koji voli stabilnost bez potresa, kako finansijsku, tako i emotivnu, dok je ova Venera pomalo neozbiljna i lepršava… Pokušajte da iskombinujete ove dve krajnosti i izvučete najbolje od svega za sebe. Želimo vam svako dobro.

Ovan


POSAO
Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu stetu.
LJUBAV
Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Bik


POSAO
Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.
LJUBAV
Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci


POSAO
Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR 2019: SVE JE MIRNO I PRAVO VRIJEME DA MALO PREDAHNETE

MUŠKARCI ROĐEN U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SU KOŠMAR ZA ŽENE: BJEŽITE OD NJIH