in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR 2019-TE: UMNOŽAVA SE OSJEĆAJ SREĆE I RADOSTI

Vaga  ♎

POSAO
U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte neke popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rešenje.
LJUBAV
Očekuje Vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Škorpija ♏

POSAO
Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Strelac ♐

POSAO
Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.
LJUBAV
Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama.
ZDRAVLJE
Dobro.

NE MOŽE MU NIKO NIŠTA JER KAD ON NEŠTO ZAMISLI, TO TAKO I BUDE

HOROSKOP ZA USAMLJENE ŽENE: EVO KAKO PODNOSITE SAMOĆU