in

HOROSKOP ZA USAMLJENE ŽENE: EVO KAKO PODNOSITE SAMOĆU

Od kada je sveta i veka, ljudi pokušavaju da pronađu svoju srodnu dušu, svoju izgubljenu bolju polovinu i partnera sa kojim će disati kao jedno. Svako traži ljubav, ali nekima njen nedostatak pada teže nego drugima. Otkrijte kako koji horoskopski znak podnosi periode usamljenosti i život bez stalnog partnera.

OVAN

Kada nema partnera, Ovan radi ono što najbolje ume – flertuje. On to radi i kada je u vezi, pogotovo onoj dugačkoj, ali kada je sam, ovu veštinu dovodi do perfekcije. Neće se libiti da stupa u veze za jednu noć, kad god mu se za to ukaže prilika, jer je ovisnik o uzbuđenju koje nastaje prilikom prvog poljupca i dodira sa nekim.

BIK

Bikovi uživaju u igri zavođenja, bilo da oni zavode ili neko njih zavodi. Ljubazni su i pristojni u odnosu prema drugim ljudima, a pogotovo potencijalnim partnerima. Matrijalisti su, tako da iznad svega cene lepotu i sigurnost. Najviše ih raduju skupoceni pokloni i izlasci u restorane. Često bivaju pogrešno shvaćeni kao zakerala, škrtice i dosadnjakovići, zbog svog oslanjanja na logiku i razum. Zato često zauzimaju poziciju izdvojenu iz društva i dešavanja posmatraju sa strane.

BLIZANCI

Oni traže izazove. Antene su im stalno uperene na mogućnost nalaženja osobe koja će ih opčiniti, koja će im izazvati sjaj u očima i pomeriti ih sa koloseka. Teško se zaljubljuju i da biste privukli njihovu pažnju morate biti zaista izuzetna i svestrana osoba. Pošto je takvih malo, Blizanci ostaju sami godinama.

RAK

Kada je sam, rak pati. Potreba za ljubavlju je suštinska u njegovom biću, pa on često ne ume ni da se pokrene bez partnera. Ljubav je za njega elementarna potreba, poput hrane, vode, vazduha, a nedostatak ljubavi doživljava kao glad ili žeđ. Zato će na sve načine pokušavati da pronađe svoju drugu polovinu, pa makar to podrazumevalo i hiljadu pogrešnih izbora.

LAV

Kada nema partnera, Lav na sve druge načine pokušava da nahrani svoj ego. Oblači najbolje krpice i izvlači najbolje iz sebe, kako bi privukao što više pažnje i bio zanimljiviji društvu. On mora da bude u centru pažnje i predmet divljenja. Usamljeni lavovi su napadni, a ponekad i naporni.

DEVICA

Usamljena devica radi na sebi. Ona koristi svoju slobodu da napreduje u poslu, sredi svoj životni prostor i otvori nove vidike. Zato putuje, kad god joj se ukaže prilika, čita knjige, posećuje teretanu, ili se na neki drugi način bavi svojim telom i duhom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR 2019-TE: UMNOŽAVA SE OSJEĆAJ SREĆE I RADOSTI

KAKO ŠOKIRATE PARTNERA: VAGA LAŽNIM STAVOM A OVAJ ZNAK VAM MAŽE OČI NA SVE NAČINE