in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2019: DAN KOJI JE BAŠ SVIMA PO MJERI, NEKA TAKO I OSTANE

Jarac


POSAO
Nema potrebe da preuveličavate vaše znanje ili praktične sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.
LJUBAV
Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego što progovorite.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Vodolija


POSAO
Oslonite se na vaš instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike.
LJUBAV
Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE
Nemojte ignorisati tegobe koje osećate.

Ribe


POSAO
Vašim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
LJUBAV
Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
ZDRAVLJE
Proverite očni pritisak.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR 2019: POTREBA DA ZADATE SEBI KONKRETAN I OPIPLJIV CILJ VAS VODI KROZ OVAJ DAN

PROBAJ ODMAH KINESKU SAMOMASAŽU AKO SE MALO KREĆEŠ, NISI NASPAVANA ILI IMAŠ VIŠKA KILOGRAMA