in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR 2020: BEZBRIŽAN DAN PRED BURU ZA KOJU MORATE BITI SPREMNI

Poslednja februarska sedmica započinje bez bitnijih planetarnih aktivnosti, odnosno aspekata, da bi narednih nekoliko dana trebalo da se situacija okrene u vašu korist jer vam slede lepe konjunkcije i sekstili, pa ovaj dan provedite u bezbrižnim razmišljanjima, planovima, druženju i ne dozvolite nikom i ničemu da vam pokvari uživanje.

Ovan


POSAO
Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost, da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.
LJUBAV
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Imate »ubedljivu priču«, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom, može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.
LJUBAV
Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od nekog vida »poziranja« ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Važno je da se oputite.

Blizanci


POSAO
Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje Vašu servilnost ili odredjenu protivuslugu. Nema potrebe da u Vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne ili praktične sposobnosti.
LJUBAV
Važno je da sacuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2020: PAZITE DA NE PRETJERATE U JELU I PIĆU, PRIJALO BI VAM PUTOVANJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: USAMLJENI MOGU UPOZNATI NOVU OSOBU SA KOJIM MOGU OSTVARITI INTERESANTNU KOMUNIKACIJU