in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR 2020: BEZBRIŽAN DAN PRED BURU ZA KOJU MORATE BITI SPREMNI

Vaga


POSAO
Neko Vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da Vas neko kažnjava zbog različitih propusta.
LJUBAV
Partneru nedostaje samopouzdanje, a Vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.
ZDRAVLJE
Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji.

Škorpija


POSAO
Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac


POSAO
Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred Vas postavljaju odredjeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.
LJUBAV
Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2020: PAZITE DA NE PRETJERATE U JELU I PIĆU, PRIJALO BI VAM PUTOVANJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: USAMLJENI MOGU UPOZNATI NOVU OSOBU SA KOJIM MOGU OSTVARITI INTERESANTNU KOMUNIKACIJU