in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

Vaga

Posao: Danas vam je posao manje bitan, sve vreme možete razmišljati o hobijima i relaksaciji. Odlučili ste da danas stagnirate i pravite planove za nešto više što planirate u budućnosti da ostvarite. Ukoliko ste bez posla, imate jasan plan i viziju posla koji biste voleli da obavljate u narednom periodu.
Ljubav: Ljubav će vas danas motivisati i terati vas da počnete da razmišljate o zajedničkoj budućnosti sa partnerom ukoliko ga imate. Ukoliko ste usamljeni, ne očajavate već se oslanjate na svoj šarm i želju za osvajanjem osobe koja vam se dopada.
Zdravlje: Puni ste energije, blistate i uživaćete u društvu svojih prijatelja.

Škorpija

Posao: Danas ćete se potruditi da atmosfera na poslu bude sjajna. Nećete toliko raditi koliko ćete se družiti i razgovarati sa kolegama. Ubeđeni ate da ste na pravom putu, ali je vreme presudan faktor.
Ljubav: ljubav će danas cvetati. Provodićete dan u društvu svog partnera i bićete jako dobro raspoloženi. Oni koji su usamljeni, večeras mogu upoznati osobu koja će ostaviti jak utisak na njih i poželeće da kontakt sa njom i nastave.
Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Kontrolišite unos hrane i pića.

Strelac

Posao: Danas ćete razmišljati o greškama koje pravite na poslu. Sve će vam biti u najboljem redu i neće vas greške opterećivati. Oni koji su bez posla, mogu večeras pričati o poslu sa osobama koje se bave privatnim poslom.
Ljubav: Ukoliko ste imali probleme sa partnerom, danas ćete ih rešiti i uživaćete u partnerovom društvu. Kontakt koji imate sa osobom koju ste nedavno upoznali večeras može rezultirati susretom. Uživajte u svim blagodetima ovog dana.
Zdravlje: Osećaćete se sjajno. Čak i ako se javi neki zdravstveni problem, saniraćete ga uspešno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MART 2020: ODMOR OD SVAKODNEVNOG STRESA MOŽETE POTRAŽITI U ZAGRLJAJU SVOG PARTNERA

INTIMNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: DAN JE STVOREN ZA TAJNE SUSRETE I ONE RAZGOVORE