in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR 2020: EMOCIONALNA STRANA VAŠE LIČNOSTI DANAS JE POSEBNO NAGLAŠENA

Ovan

I današnji dan vam je u znaku posla. Možda ste mislili da je vaše jučerašnje angažovanje bilo dovoljno da sve dovedete u red, ali danas ćete se uvijeriti u suprotno. Dočekaće vas hrpa nedovršenih poslova koje ćete opet sami sređivati. Ne bi bilo loše da zatražite pomoć od saradnika i da se na taj način barem djelimično rasteretite.

Bik

Još uvijek je vrijeme povoljno za investiranje ili bilo koju vrstu trgovačkih poduhvata. U izgledu je da kakvu god novčanu transakciju obavite vi budete na dobitku. Kad je o ljubavi riječ cvjetaju vam ruže. Ukoliko ste zauzeti , osjećate se srećno i zaljubljeno, a ukoliko ste slobodni bacate se u osvajačke pohode.

Blizanci

Ni danas niste raspoloženi za obiman posao koji vas očekuje i želite da pobjegnete i sklonite se negdje gdje vas niko neće moći uznemiravati. Pokazali ste se kao osoba koja uvijek ima riješenje za sve, pa ste sada izloženi većem pritisku od strane okoline koja nastoji da od vas izvuče maksimum koristi.

Rak

Osjećate se pomalo umorno od dana koji su za vama i danas biste voljeli da vrijeme možete da iskoristite na način koji bi vam u što većoj mjeri povratio živost. U vašem slučaju to bi bilo izvodljivo samo preko kupovine . Imate potrebu da sebe obradujete nekom sitnicom , pa to i uradite. Uvijdećete da je samo malo potrebno, pa da vam sve djeluje vedrije.

Lav

Ukoliko očekujete finansijske rezultate nekog nedavno obavljenog posla, danas biste se mogli obradovati. Mnogim Lavovima stoji zarada, ali i akcije usmjerene ka njenom uvećavanju. Danas naprosto ne želite da se bavite sitnicama, ali daleko od tog da ste lijeni ili da izbjegavate poslove, naprosto želite konkretnu akciju koja donosi novac

AKO TI SE DESI NEKA OD OVIH SITUACIJA ZNAJ DA TI JE BRAK GOTOV

SUDBINA I HOROSKOP: OTKRIJ SVOJU SUDBINU KOJA TI JE ZAPISANA U DANU KADA SI ROĐENA