in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUN 2019: SVE ŠTO RADITE DANAS, RADITE SAMI

RAK ♋

POSAO
Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Oni koji nisu te sreće danas će provesti prosečan dan na poslu…
LJUBAV
Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Razmislite dobro da li je to nešto što vam je potrebno. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

LAV ♌

POSAO
Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa važnijim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Iskoristite šansu, predstavite se u anjboljem svetlu.
LJUBAV
Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. Samo prolazna faza je u pitanju, sve to potiče samo iz vaše glave.
ZDRAVLJE
Uravnotežite ishranu.

DEVICA ♍

POSAO
Situacija na radnom mestu se mena na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Iskoristite podršku na najbolji način – predanim radom.
LJUBAV
Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem, videćete da ste vi ustvari problem.
ZDRAVLJE
Muči vas nesanica.

NEĆEŠ MU BITI JEDINA: OVO SU 3 MUŠKA ZNAKA HOROSKOPA KOJI VOLE MALO SA STRANE

ŠTA SU TI ZVIJEZDE SPREMILE ZA 27. JUN 2019: ODLIČAN DAN ZA PRODOR I STOGA OBAVEZNO ISKORISTITE OVU ENERGIJU DA SE POKAŽETE SVIMA