in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR 2018-TE: DAN PUN DOBRE ENERGIJE KOJA POKREĆE, JAČA I NUDI LJUBAV

Sunce u konjunkciji sa Jupiterom dočekuje nas na početku nove sedmice! To je jedna lepa vest za dobro jutro, a šta zapravo donosi sa sobom, najpre to je dobra jaka energija. Energija koja nudi, otvara, zrači, ispunjava, pokreće, jača, nesebično nudeći ljubav, optimizam, maštovitost, empatiju… Nudi, ali ne sili da prihvatite!


Ovo je konjunkcija koja će dobro doći svima kojima treba vetar u leđa, nesigurnima, depresivnima, razočaranim dušama. Vama koji se u nabrojanom ne vidite, ovaj aspekt može odmoći, pa vas uvući u nerazumni trošak, bahatost, a i lenjost i ušuškanost. Nađite balans, ugodite sebi bez pravljenja štete usput.

Ovan ♈


POSAO
Skorašnji događaji mogli bi doneti probleme, a ako ne obratite pažnju na međuljudske odnose, konfuzija se može pojačati. Odložite sve poslove koji nisu hitni i pokušajte da se vratite u formu.
LJUBAV
Neke vaše ishitrene reakcije bi mogle zbuniti vašeg partnera. Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da pripaze da zbog preosetljivosti ne naruše jedan prijateljski odnos.
ZDRAVLJE
Pokušajte da se opustite i odmorite.

Bik ♉


POSAO
Moguće su poteškoće da se fokusitare i usresredite na poslove i obaveze. Ako želite uspeh, trebalo bi da budete odlučniji i da jasno vidite sebe na cilju.
LJUBAV
Ako odlučite da veći deo vremena provedete u društvu partnera, sigurno nećete pogrešiti. Slobodni Bikovi bi trebalo da razmisle o svojim ciljevima i šta tačno žele da postignete na emotivnom planu.
ZDRAVLJE
Obratite više pažnje na imunitet.

Blizanci ♊


POSAO
Vaša intuicija će vam nepogrešivo pokazati put ako budete spremni da zastanete i oslušnete svoje emocije. Izbegavajte saradnju sa osetljivim osobama.
LJUBAV
Slede vam romantični trenuci sa partnerom, posebno ako se odlučite za kratko putovanje. Slobodnim Blizancima zvezde sugerišu da iskoristite energiju koju imaju za unapređenje emotivnog života.
ZDRAVLJE
Unesite više vitamina u svoju ishranu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR 2018-TE: NEMOJTE DA SE FORSIRATE NA BILO KOM POLJU, PREISPITAJTE SE I ZASTANITE ZA TREN

4 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA VAŽE ZA NAJNAPORNIJE OSOBE