in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2019:DAN NABIJEN ENERGIJOM, PUNI STE MOTIVA DA POKORITE SVE

Jedna lepa konjunkcija ovog petka, Sunca i Jupitera, a koja je značajna jer se svega jednom godišnje dogodi! Ovo je divan spoj i jedna energija koja naprosto vibrira, koja diže i najuspavanije duše. Motiv se diže do maksimuma. Ovo je dan kada energije prethodnih dana doživljavaju svoju kulminaciju u ovom danu. Želite da osvojite vrhove planina, pred vama su se potčinile sve prepreke. Samo budite mudri i iskoristite ovu blagodet današnju na pravi način. Svako dobro želimo.

Ovan


POSAO
Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači Vaše ideje i poslovne interese.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Bik


POSAO
Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima.
LJUBAV
U društvu voljene osobe osećate zanos koji Vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Blizanci


POSAO
Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama.
LJUBAV
Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

ZAŠTO U OVOM ŽIVOTU NE MOŽEMO ŽIVJETI SA SRODNOM DUŠOM

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. DECEMBRA 2019. DO 5. JANUARA 2020: LJUBAV ĆETE NALAZITI NA SVAKOM KORAKU I U SVAKOM DANU