in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2019:DAN NABIJEN ENERGIJOM, PUNI STE MOTIVA DA POKORITE SVE

Rak


POSAO
Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje Vaš način rada. Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Lav


POSAO
Neko Vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da Vam nametne odredjena pravila ponašanja. Potrebna Vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.
LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Devica


POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima.
LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost.
ZDRAVLJE
Dobro.

ZAŠTO U OVOM ŽIVOTU NE MOŽEMO ŽIVJETI SA SRODNOM DUŠOM

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. DECEMBRA 2019. DO 5. JANUARA 2020: LJUBAV ĆETE NALAZITI NA SVAKOM KORAKU I U SVAKOM DANU