in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

Sreda je pred nama, a s njom aspekt Meseca u Lavu koji pravi opoziciju sa Saturnom. Ovo je nešto teži aspekt koji će nam napraviti neke prepreke ka zacrtanim ciljevima, činiće nam se da smo na pola puta i da dalje ne uspevamo ni makac!

Sve oko nas ići će nam na štetu, pa ćete sumnjati u sebe i u neke druge ljude. Svemu tome, ipak, može stati današnji sekstil Sunca i Meseca jer nas na kraju svega dovodi do srećnijeg ishoda i pomoći drage osobe koja će vas izvući iz vrtloga deprimiranosti i nepoverenja u sebe i druge.

Ovan

POSAO
Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.
LJUBAV
Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Bik

POSAO
Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.
LJUBAV
Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.
ZDRAVLJE
Mogućnost prehlade.

Blizanci

POSAO
Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje medju saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup.
LJUBAV
U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Rak

POSAO
Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju medju saradnicima. Ponekad blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje.
LJUBAV
Partner ima poverenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Lav

 

POSAO
Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Devica

POSAO
Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh.
LJUBAV
Obratite pažnju na iznenadne susrete. Neko će vas inspirisati na novu emotivnu radost, mada će ta radost biti kratkoga daha.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ 2020: U SUSRETU SA VOLJENOM OSOBOM, NEMA POTREBE DA SMIŠLJATE NOVE ILI LAŽNE IZGOVORE

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE