in

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ 2020: U SUSRETU SA VOLJENOM OSOBOM, NEMA POTREBE DA SMIŠLJATE NOVE ILI LAŽNE IZGOVORE

Lep trigon meseca i Neptuna nas danas očekuje i poziva na osluškivanje intuicije, koja će nadalje da uključi našu bezgraničnu maštu u stvaranje dela i ideja, a koje su u skladu sa našim mogućnostima.

Danas je aktuelan i jedan kvadrat, i to Meseca i Plutona. Negujte sebe i svoje unutrašnje biće i kao takvi širite empatiju oko sebe, budite dobri prema drugima koliko i sebi. Pripazite se loših karaktera, vaša intuicija će vas na njih na vreme upozoriti ukoliko joj budete dali šansu.
Lep dan želimo svima.

Ovan

POSAO
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.
LJUBAV
Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Bik

POSAO
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
LJUBAV
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Danas iskoristite to!
ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe, koja ima sumnjive namere.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju. Uvek budite iskreni i sa tim ćete nahraniti vašu vezu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

 

POSAO
Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju.
LJUBAV
Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

Lav

POSAO
Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate razgovor sa poslovnim partnerima.
LJUBAV
Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Devica

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.
LJUBAV
Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

IZABERITE SRCE I POSLUŠAJTE VRIJEDAN SAVJET KOJI SE KRIJE IZA NJEGA

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE