in

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MART 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI NEKIH VAŠIH POSTUPAKA KOJI SU SE DOGODILI U TOKU PRETHODNOG DANA TO

Vaga


Posao: Danas možete sanjariti o idealnom poslu koji biste mogli da radite. Trenutni posao vas previše iscrpljuje i nije više ono što vama odgovara. Ukoliko ste bez posla, prijatelji vas mogu upoznati sa potencijalnim poslodavcem.
Ljubav: Imaćete osećaj da vi više pažnje i strpljenja ulažete u odnos koji imate nego partner. Porazgovarajte sa partnerom o tome. Ukoliko ste bez partnera, večeras vas prijatelji mogu upoznati sa novom osobom i možete biti jako zainteresovani za nju.
Zdravlje: Bićete malo neraspoloženi i nervozni. To stanje će prolaziti tokom dana.

Škorpija


Posao: Danas ste zadovoljni poslovnim rezultatima. Svesni ste truda koji ulažete u svoj rad i u skladu sa tim očekujete i rezultat. Oni koji su bez posla, razmišljaju da li da posao potraže kod bivšeg poslodavca ili da prihvate već ponuđenu ponudu.
Ljubav: Ljubavni život vam je uobičajen, ukoliko imate partnera. Prijatno vreme ćete provoditi sa njim i bićete zadovoljni. Ukoliko ste usamljeni, možete vreme provoditi sa osobom koja vam se dopada. Želećete da ga bliže upoznate kako biste videli da li vam odgovara.
Zdravlje: Osećate se dobro, vodite računa o svom zdravlju, bavite se fizičkim aktivnostima.

Strelac


Posao: Poslovna situacija iz dana u dan postaje sve bolja i bolja. Ulažete veliki trud i napor i to zahtevate i od svojih saradnika. Oni koji su bez posla, mogu dobiti ponudu, za koju će smatrati da nije najadekvatnija i ne bi vam pružila mogućnost da se realizujete.
Ljubav: Ukoliko ste imali razmirica sa partnerom, moguće je da je rešavanje istih doprinelo tome da se vaš odnos produbi i bolje se upoznate. Probleme sa partnerom rešavajte mirnim putem. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu svojim prijatelja i simpatije.
Zdravlje: Ukoliko imate hroničnih problema sa zdravljem, obratite pažnju jer je danas moguće da se ti simptomi ponovo pojave. Što više odmarajte.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART 2020: MOŽETE OĆEKIVATI MANJE GUBITKE I IZAZOVE SA NOVCEM

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MART 2020: MOŽETE BITI MALO ODSUTNI KADA JE KOMUNIKACIJA SA PARTNEROM U PITANJU