in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANAR 2019-TE: PRAVO JE VRIJEME DA ZAKLJUČITE NEKE NEJASNE ODNOSE I KRENETE OD POČETKA

Ove srede Sunce nam je u konjukciji sa Merkurom, što govori o završetku jednog ciklusa, finalu, svakako to je dobra stvar, posebno za polje komunikacija. Zato, ukoliko imate neke stvari kojima je potrebna završna reč, odluka, vi ste danas na potezu. Rečju danas otvarate sva polja. Vodolija u kojoj je i Sunce i Merkur svemu će dati podstrek i optimizam. Izražena je potreba da izgovorite neke stvari, da priznate, pitate. Potrebna su vam objašnjenja i odgovori. Najpre krenite od preispitivanja sebe.

Ovan ♈


POSAO
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određjene saradnike. Tražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje cete se osecati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Bik ♉


POSAO
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.
LJUBAV
Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.
ZDRAVLJE
Bolovi u mišićima.

Blizanci ♊


POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV
Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje i budite mnogo strpljiviji, prijaće vašoj vezi.
ZDRAVLJE
Dobro.

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019-TE: RAKU SVE TAMAN, BIKU NE CVETAJU RUŽE A OVAJ ZNAK ĆE SE DOBRO NAPATITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JANUAR 2019-TE: DANAS BUDITE POSEBNO VRIJEDNI U UPORNI, ISPLATIĆE SE