in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JANUAR 2019-TE: PRVI PETAK U NOVOJ GODINI, OČEKUJTE POJAČANU INSPIRACIJU DANAS

Prvi petak u ovoj godini, nikada nam brže nije došao. Ovaj petak sa sobom od jutra donosi novu energiju, energiju koji bi odlično došla da je ponedeljak i da tek treba da radimo, pošto će tokom dana više aspekata da se izdešava na nebu.

Da ne nabrajamo sve pojedinačno, očekujte danas jaku motivaciju za rad (ali i za sve ostalo), inspirativnost i istrajnost u onome što radite. Mašta će takođe biti na nivou ali i komunikacija koju možete da iskoristite i za posao i za zabavu, mi savetujemo da to bude za ovo drugo. Danas se javite prijateljima, iznenadite nekoga, moguće je da i vas očejuju neka iznenađenja, lepa naravno.

Dan koji sa sobom donosi sve ono lepo što nam treba, iskoristite ga na najbolji način, kako na poslovnom tako i na privatnom planu i ne zaboravite da se večeras lepo opustite i za vikend provedete onako kako zaslužujete.

Ovan ♈


POSAO
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstvo.
LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo.
ZDRAVLJE
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

Bik ♉


POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha. Svaki problem ima rešenje.
LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor ili relaksacija.

Blizanci ♊


POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neki kompromis.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.
ZDRAVLJE
Preporučuje vam se meditacija.

OVAJ ZNAK PROSTO NIJE ROĐEN ZA VEZU: SA NJIM NIKADA NEĆETE BITI SREĆNE

ZAŠTO NEMAŠ SREĆE: RAKOVE ISKORIŠTAVAJU TOKSIČNI LJUDI, DJEVICE UBIJA PERFEKCIONIZAM