in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR 2019: NALAZITE SE U EMOTIVNOM NESKLADU U ODNOSU NA SVOJE ŽELJE I MOGUĆNOSTI KOJE VAS PRATE

Rak

POSAO
Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima. Nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da vas neko optužuje za neuspeh.
LJUBAV
Čini vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u vašem emotivnom dometu. Očekuje vas prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Lav

POSAO
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Očekuju vas negativni komentari ili primedbe zbog određenih postupaka.
LJUBAV
Nesporazumi koji vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Opustite se.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Devica

POSAO
Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na svoju okolinu. Sa dobro osmišljenim stilom izražavanja možete da ostvarite bolji efekat na svoje saradnike, nego sa upotrebom stroge intonacije.
LJUBAV
Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred nekim »ljubavnim signalima« koje primećujete. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. NOVEMBRA 2019: MNOGI ĆE KONAČNO USPJETI OTVORITI SVOJE SRCE I OSLOBODITI SE PREPREKA KOJE SU IH KOČILE

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI TEŠKO PODNOSE SAMOĆU I RASKID