in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR 2019: AKO KRENETE STRANPUTICOM, BIĆETE VRLO SUROVI U METODAMA KOJIMA DOLAZITE DO NEKIH SVOJIH CILJEVA

Vaga

POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

Škorpija

POSAO
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici poštuju vaše mišljenje.
LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.
ZDRAVLJE
Odlično.

Strelac

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.
LJUBAV
U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

10 STVARI KOJE ĆE SAMO PRAVI BIKOVI RAZUMJETI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2019: PARTNER MOŽE POKAZATI NEZADOVOLJSTVO ZBOG NEDOSTATKA VREMENA KOJE PROVODITE ZAJEDNO