in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR 2019: TRENUTNO VAM JE POTREBNO NE SAMO NEČIJE PRISUSTVO, VEĆ I EMOTIVNA PODRŠKA

Vikend starta bez značajnijih planetarnih aspekata. Mesec prolazi kroz znak Jarca i iako je radna energija, vama je najpre potreban predah i bavljenje onim u čemu istinski uživate!

To će vam najviše prijati ukoliko budete sami. Bavite se svojim hobijima, obogatite svoja saznanja, čitajte, šetajte. Odmarajte dušu i telo.

Ovan

POSAO
Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Zato, izbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije.
LJUBAV
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Napetost.

Bik

POSAO
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.
LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte, sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Blizanci

POSAO
Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja.
LJUBAV
Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu posebno kada se to od vas očekuje. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

KAŽU DA JE NJIHOV HOROSKOP NAJTAČNIJI IKADA: OVO JE PRAVI MAJANSKI HOROKOP

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. – 13. OKTOBRA 2019: ONI KOJI TEK POČINJU LJUBAVNI ODNOS VJEROVATNO ĆE SE PRIVREMENO UDALJITI JEDNO OD DRUGOG