in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR 2019: TRENUTNO VAM JE POTREBNO NE SAMO NEČIJE PRISUSTVO, VEĆ I EMOTIVNA PODRŠKA

Jarac

POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima.
LJUBAV
Raduju vas novi dogadjaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Vodolija

POSAO
Imate utisak da okolina nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.
LJUBAV
Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme. Između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Imate dobre ideje, ali vaša okolina kao da nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih pravila i poslovnih interesa poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi dokle god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

KAŽU DA JE NJIHOV HOROSKOP NAJTAČNIJI IKADA: OVO JE PRAVI MAJANSKI HOROKOP

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. – 13. OKTOBRA 2019: ONI KOJI TEK POČINJU LJUBAVNI ODNOS VJEROVATNO ĆE SE PRIVREMENO UDALJITI JEDNO OD DRUGOG