in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST 2019: POTISNUTE EMOCIJE KOJE NE VOLIMO DA BUDIMO DANAS NEKAKO NALAZE SVOJ PUT DO POVRŠINE

Mesec danas ulazi u znak Škorpiona, te će ovaj utorak biti pomalo nezgodan, jer sve potisnute emocije koje ne volimo da budimo danas nekako nalaze svoj put do površine i diktiraju naše raspoloženje tokom celog dana.

Umesto što vam ovo izaziva paniku i strah, pokušajte drugim putem da preživite ovakve dane. Suočite se sa izvorom svoga straha, pokušavajući time da ga prevaziđete.

Ono u čemu ćete uspeti je brz preporod nakon sučeljavanja, oslobođeni blokade koja nas je vukla nazad.

OVAN ♈

POSAO
Očekuju vas razne komplikacije, ali to ne treba da utiče na vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Odložite naporne pregovore ili obaveze koje vas suviše zamaraju.
LJUBAV
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

BIK ♉

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni ili brzopleti.
LJUBAV
U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

BLIZANCI ♊

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak. Ne budite suviše sitničavi i zahtevni prema bliskim saradnicima.
LJUBAV
Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema svojoj porodici i bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

RAK ♋

POSAO
Ne dopada vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, nemojte dozvoliti da neko od saradnika u vama podstiče niske strasti ili želju za takmičarskom ulogom. Budite mudri i uzdržani.
LJUBAV
Postoje određene situacije koje treba izbegavati, jer emotivno rivalstvo uvek ostavlja i različite posledice.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

LAV ♌

POSAO
Ukoliko budete dovoljno snalažljivi pred saradnicima, očekuju vas pozitivni rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je vaša uloga skoro nezamenljiva.
LJUBAV
Važno je da ostavljate zapaženi utisak i da se o vama govori u nekom dopadljivom kontekstu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DEVICA ♍

POSAO
Očekuje vas niz interesantnih susreta. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.
LJUBAV
Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu u dvoje.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

KAKVE NEVALJALE IGRICE VOLE HOROSKOPSKI ZNACI: BIKOVI VOLE ZABRANJENO VOĆE, VODLIJE MASAŽU

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. AVGUST 2019: POSEBNO DOBAR DAN ZA SVE KOJI VOLE VISOKE CILJEVE, AMBICIOZNE I UPORNE