in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUN 2019-TE: DANAS ĆE TI PRIJATI NAJVIŠE SAMOĆA

JARAC ♑

POSAO
Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.
LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

VODOLIJA ♒

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

RIBE ♓

POSAO
Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate jer to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN 2019-TE: OVOM ZNAKU SE DOPADA NEKO POTPUNO NOVI

RIBE: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA