in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR 2020: VOLJENA OSOBA JE OKRENUTA PRIORITETIMA A VI TO DOŽIVLJAVATE KAO NEKU FORMU POVLAČENJA

Draga moja, dobro jutro ti želi tvoja CiciMici. Kao što znaš, svako jutro ja ti donosim najbolji dnevni horoskop. Vikendom ujutro oko 8h a radnim danima već oko 7h možeš ga pročitati na mojoj Facebook stranici.

Budi sigurna da me pratiš redovno i nikada nemoj propustiti najbolji horoskop.

Ugodan dan ti želi CiciMici 😊

Ovan

Posao: Dajte sebi malo vremena pre nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji i najstabilniji pravac. Moraćete da se prilagodite nekim zahtevima ili uslovima koji vam baš i ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke.

Ljubav: Partner vam može zameriti česta odsustvovanja, tvrditi da se ponašate čudno i sumnjati da nešto krijete. Ukoliko ne postoje neka dešavanja “sa strane” kod vas, sve ovo će se lako srediti, uz minimalan trud. Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara.

Zdravlje: Osetljivi su vam disajni organi. Utopljavajte se i opuštajte kod kuće uz neki dobar film ili neko piće sa dragom osobom.

Bik

Posao: Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati. Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savet, ne gurajte i ne potencirajte na brzini, sve će se rešiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osećaj kao da se borite sa vetrenjačama, ne rasipajte svoju snagu.

Ljubav: Vaša voljena osoba je okrenuta svojim prioritetima, a vi to doživljavate kao neku formu povlačenja i distanciranja od vas. Ne padajte u vatru, probajte da rešite probleme razgovorom. Oni koji su slobodni ni sami više nisu sigurni u neke osobe, nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vam se udvaraju.

Zdravlje: Obratite pažnju na respiratorni sistem. Što više se odmarajte i ne preterujte u hrani.

Blizanci

Posao: Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča i pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima zato ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.

Ljubav: Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi. Moguće je i da vam poslovna situacija odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično.

Zdravlje: Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima ,moguće su povrede nogu. Čuvajte svoje zdravlje.

Rak

Posao: Bez veće nervoze i burnih reakcija se potrudite da zavrsite dogovoreni posao. Nije sve tako crno kao što u pojedinim trenucima mislite. Imate dobrih ideja na na umu, ali nemojte mnogo žuriti sa njihovom realizacijom, opredelite se za smer ka kojem ćete ići.

Ljubav: Nova poznanstva vam deluju obećavajuće. Ukoliko ste pre par dana upoznali neku osobu, smatrate da ona i te kako može da zadovolji vaše kriterijume I da možete sa njom ostvariti komunikaciju na duže staze. Budite strpljiviji.

Zdravlje: Pojačana nervoza može loše uticati na vaš digestivni trakt. Više spavajte i manje se nervirajte. Šetnja bi vam prijala.

Lav

Posao: Bićete skloniji nervozi nego inače. Ne dopadaju vam se pojedini poslovni saradnici i smatrate da i bez njihove uključenosti vi možete sami završiti posao, bolje nego u saradnji sa njima. Strpite se još malo. Uskoro ćete i samo moći da realizujete sve što ste zamislili.

Ljubav: Razgovor sa partnerom vam može biti odličan ventil obzirom da poslovnu tenziju prenosite i na vaš odnos. Opustite se, nije sve tako crno, radujte se zajedničkim trenucima, razgovarajte o temama koje vas opuštaju i uživajte uz čašu dobrog vina.

Zdravlje: Zdravstveno stanje vam se može pogoršati ukoliko bolujete od nekih hroničnih bolesti. Izbegavajte stresne situacije i ljude koji negativno utiču na vas.

Devica

Posao: Fali vam energije i elana da poslove završite do kraja postavljenog roka. Kao da ste se istrošili i nemate volje da stvari privedete kraju. Ukoliko mislite da ne možete sami sve zavrsiti konsultujte se sa nekim ko bi mogao da vam da smernice u radu. Oni koji su bez posla, ne nailaze na prave ponude.

Ljubav: Nedostatak motivacije i pad energije, utiče negativno na vaš odnos sa partnerom, ukoliko ga imate. Ukoliko ste slobodni ne nalazite dovoljno inspiracije u suprotnom polu da preduzmete nešto i potrudite se da pronađete osobu sa kojom biste mogli ostvariti dublji kontakt.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja. Trenutno neraspoloženje možete neutralistai aktivnostima koje volite. Šetajte što više i boravite u prirodi na svežem vazduhu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2020: NA POLJU LJUBAVI VAS OČEKUJE FASCINACIJA VOLJENOM OSOBOM I POTPUNA PREDANOST NJOJ

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. FEBRUARA 2020: NEOBAVEZNA DRUŽENJA UZ KAFICU MOGLA BI SE LAKO PRETVORITI U NEŠTO VIŠE…