in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR 2020: VOLJENA OSOBA JE OKRENUTA PRIORITETIMA A VI TO DOŽIVLJAVATE KAO NEKU FORMU POVLAČENJA

Vaga

Posao: Ukoliko danas potpisujete neki ugovor obratite pažnju na legalnost istog. Možda ćete imati primedbe i na sam tekst ugovora. Voljni ste da posao završite onako kako mislite da treba. Smetaju vam saveti pojedinih osobe za koje smatrate da i nisu toliko kompetentni da daju sud o važnim poslovnim pitanjima.

Ljubav: U ljubavnom životu stvari se odvijaju u dva smera. U jednom trenutku ste raspoloženi za potrebe i komunikaciju sa partnerom u drugom trenutku vam smeta što partner hoće da razgovara sa vama o mnogim temama. Imajte više razumevanja za svog partnera.

Zdravlje: Povremene promene raspoloženja će danas biti izražene. Obratite pažnju na kardiovaskularne smetnje. Ukoliko imate hroničnih problema obratite se lekaru.

Škorpija

Posao: Danas ste svesni svojih kvaliteta i pohvala koju dobijate od strane nadređenih vam i te kako prija. Trudite se da ostavite pozitivan utisak i imate stav nekoga ko je i te kako odgovoran. Dan je pogodan i za moguće pokretanje sopstvenog biznisa.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, danas imate želju da se posvetite svom partner što je više moguće. Smatraćete da vaš partner to i zaslužuje, jer vam uporno i svakodnevno pruža podršku u svim vašim poduhvatima. Spremite mu malo prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja danas. Raspoloženi ste i vedri. Čuvajte se povreda zglobova usled neke aktivnosti.

Strelac

Posao: Postoji mogučnost da vam se danas javi nekadašnji poslovni partner koji trenutno živi u inostranstvu. Poslovi koje ste tada radili sa njim su bili jako uspešni i na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko se javi ponudiće vam nastavak saradnje i kroz tu saradnju biste ostvarili jako dobre novčane prilive.

Ljubav: Ukoliko ste usamljeni u toku dana biste mogli razmišljati o osobi koju ste pre neko vreme upoznali u inostranstvu ili je to osoba koja često putuje i ima veze sa inostranstvom. Javiće se kod vas želja da ponovo uspostavite kontakt sa njom jer ste proveli jako prijatne zajedničke trenutke.

Zdravlje: Prija vam fizička aktivnost. Imate utisak da vam energije ne fali ni malo. Čak i ako se budu pojavili određeni simptomi prehlade i gripa, vi ćete to brzo sanirati.

Jarac

Posao: Opet vas muče određene sumnje kada je posao u pitanju. Iako sve deluje uobičajeno, niste sigurni da imate adekvatne saradnike. Ili su to saradnici za koje smatrate da nisu dovoljno voljni da učestvuju u poslu ili brinete da neće dovoljno kvalitetno odradoti posao. Novčani prilivi mogu malo kasniti usled nedovoljno jasne komunikacije.

Ljubav: Zabrinuti ste za odnos sa partnerom, čini vam se da ste se malo udaljili, ali još uvek ne zelite da mu se obratite sa takvim sumnjama. Porazgovajate sa njim o svemu što vas muči. Slobodno bi mogli biti nezainteresovani za suprotni pol. Draže im je da sede kod kuće sami ili u dobro poznatom društvu nego da sklapaju kontakte sa novim osobama.

Zdravlje: Obratite pažnju na zube i koske generalno, mogući su bolovi. Obavite preventivni pregled kod stomatologa.

Vodolija

Posao: Daleko od toga da ovaj dan nije povoljan, ali osim nekih kraćih trzavica, kašnjenja, sve ostalo će proći u najboljem redu. Saradnici su voljni da vam budu na usluzi I izađu vam u suster kad god je to potrebno. Možete se osloniti na njih i verovati im.

Ljubav: Ukoliko imate partnera vaš odnos sa njim je stabilan. Niti će biti nekih trazavica niti nekim lepih trenutaka. Vi nećete imati želju da sa njim danas izlazite i viđate se, ali ćete imati želju da komunicirate i izažete sa nekim drugim ko nije vaš partner. Budite oprezni.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja, uveče će se raspoloženje značajno popraviti i imaćete želju da uživate u večernjim aktivnostima.

Ribe

Posao: Ukoliko nemate posao, dan i nije baš najpovoljniji za pronalaženje istog. Biće zastoja u komunikaciji, slanja pisama na pogrečne meilove, pogrečne brojeve telefona. Ukoliko ste zaposleni ali želite da promenite posao, današnji dan nije najpovoljniji za to. Sačekajte još koji dan ili se konsultujte sa nekim oko povoljnijih okolnosti.

Ljubav: Vaš partner želi da što više bude uključen u zajednočke aktivnosti, ali vi niste raspoloženi trenutno za bilo kakve aktivnosti sa njim. Imajte malo više razumevanja i cenite njegovu želju da vam se posveti i bude kraj vas. Slobodne ribe mogu upoznati novu osobu i ostvariti kratkotrajnu komunikaciju sa njom.

Zdravlje: Pojačana nervoza se može loše odraziti na san. Želudac vas može mučiti ili možete imati negativna razmišljanja. Boravite što više u prirodi na svežem vazduhu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2020: NA POLJU LJUBAVI VAS OČEKUJE FASCINACIJA VOLJENOM OSOBOM I POTPUNA PREDANOST NJOJ

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. FEBRUARA 2020: NEOBAVEZNA DRUŽENJA UZ KAFICU MOGLA BI SE LAKO PRETVORITI U NEŠTO VIŠE…