in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR 2020: SAČUVAJTE DOSTOJANSTVO PRED VOLJENOM OSOBOM

Sreda je miran dan koji posvetite sebi i bližnjima jer novih aktivnosti i aspekata nema, provedite dan u meditaciji, analizama prethodnih odluka i odmaranju kako biste spremni dočekali naredni period.

Ne započinjite ništa novo dok se za to ne ukaže neki povoljan trenutak. Budite aktivni, rekreirajte se i unosite dovoljno vitamina i zdravih namirnica i time ojačajte imunitet. Povedite računa o stresu nao njegovom najvećem neprijatelju. Spavajte dovoljno.

Ovan

POSAO
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.
LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Bik

POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama.
LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

Blizanci

POSAO
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne sposobnosti.
LJUBAV
Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro.

Rak

POSAO
Imate dobar predosećaj, ali ne uspevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara.
LJUBAV
Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Lav

POSAO
Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore.
LJUBAV
Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Devica

POSAO
Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami.
LJUBAV
Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. NOVEMBAR: NE RAZUMETE JEDNO DRUGO I DOLAZI DO PREKIDA KOMUNIKACIJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR 2020: NEMA POTREBE DA OPTEREĆUJETE VOLJENU OSOBU NOVIM PLANOVIMA