in

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR 2019: EMOCIJE SU U DRUGOM PLANU, SVE JE PODREĐENO DISCIPLINI I RADU

Mesec u znaku Jarca ovog petka okreće nas radu i disciplini. Emocije su u drugom planu, sve je sada fokusirano na poslovni aspekt. U takvoj situaciji, da ne biste nailazili na talase unutrašnjeg nezadovoljstva, budite predani svom radu i neka učinak bude zadovoljavajući, a vaša disciplina i predanost potpuna. Samo tako osetićete se ispunjeno i zadovoljno na kraju dana.

Ovan


POSAO
Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.
LJUBAV
Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Bik


POSAO
Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.
LJUBAV
Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.
ZDRAVLJE
Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Blizanci


POSAO
Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi će biti ostvarivi Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine.
LJUBAV
Osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.
ZDRAVLJE
Prijalo bi vam više kretanja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2019: DAN KADA TREBA BITI NA OPREZU

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2019: POTREBA ZA NEKOM VRSTOM KONAČNOG RJEŠENJA, DOBAR DAN ZA PREGOVORE