in

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR 2019: EMOCIJE SU U DRUGOM PLANU, SVE JE PODREĐENO DISCIPLINI I RADU

Jarac


POSAO
Bićete u mogućnosti da ostvarite jednu plodnu ideju u čemu možete imati pomoć jedne žene. Jedan konstruktivni poslovni potez bi vam mogao omogućiti stabilno poslovanje.
LJUBAV
Biće vam potrebno više pažnje i nežnosti od strane voljene osobe. Vaš ljubavni život će se odvijati dosta stabilno i imaćete skladne odnose sa partnerom.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Vodolija


POSAO
Isplatilo bi vam se da ulažete u nekretnine, jer od toga možete imati koristi. Vreme je povoljno za davanje u zakup neke nekretnine.
LJUBAV
Bićete posvećeni rešavanju porodičnih pitanja i ostvarivanju zajedničkih planova i to će vam ići od ruke bez teškoća. Gotovo u svemu ćete se razumeti sa partnerom i odlično ćete funkcionisati u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.
ZDRAVLJE
Potrebno vam je više kretanja.

Ribe


POSAO
Bićete komunikativni, predusretljivi i jezgroviti u poslovnim odnosima, pa možete kroz konstruktivne dogovore stabilizovati vašu saradnju sa poslovnim partnerima.
LJUBAV
Vaš partner i vi ćete imati plodne ideje u vezi zajedničkih planova za budućnosti i oko toga ćete umeti da se dogovorite. Ostvarićete više emotivnu stabilnost.
ZDRAVLJE
Stabilno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2019: DAN KADA TREBA BITI NA OPREZU

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2019: POTREBA ZA NEKOM VRSTOM KONAČNOG RJEŠENJA, DOBAR DAN ZA PREGOVORE