in

HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: KONAČNO ĆETE OTVORITI OČI I DESIĆE VAM SE NOVA LJUBAVNA POZNANSTVA

Ovan

Ugrabite svaku priliku koja vam se pruži ovog meseca. Decembar će početi burno i pomalo napeto i neće vam davati mnogo vremena za razmišljanje. Niste baš voljni da početak meseca krenete u punoj snazi ali ovog puta se vi ništa ne pitate, morate da radite kako vam drugi kažu. Od početka meseca ćete morati dosta da istražujete, radite prekovremeno i da budete usredsređeni maksimalno na posao.

Uticaj planeta ovog meseca je neminovan i dovešće do toga da ćete ponekad želeti da se izolujete od drugih, ali to ipak neće biti tako često kao ranije.

Ako se suočite sa određenim problemima na poslu nemojte pokušavati sami da ih rešite već slobodno potražite pomoć starijih kolega, ima dosta ljudi koji hoće i žele da vam pomognu.

Ovaj mesec nije idealna prilika za investiranje. Bolje je da štedite i da čuvate novac za neka bolja vremena. Mnogi vaši prijatelji će izgubiti novac usled rizičnih ulaganja, ne dozvolite da se to i vama desi. Ovaj mesec je idealna prilika da se zbližite sa voljenom osobom. Imaćete dovoljno prilika da vreme provede sami, udaljeni od rodbine i od zajedničkih prijatelja, i na taj način ćete se upoznati bolje. Iskoristite to na pravi način, a ne da bi našli razlog za svađu i raspravu.

HOROSKOPSKI VODIČ ZA ŽENE: TRAŽIŠ LI VJERNOG, NJEŽNOG ILI STRASTVENOG FRAJERA?

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR 2019: MIRAN OPUŠTAJUĆI DAN, POSVETITE SE UOBIČAJENIM OBAVEZAMA