in

HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: KONAČNO ĆETE OTVORITI OČI I DESIĆE VAM SE NOVA LJUBAVNA POZNANSTVA

Lav

Početak meseca je pravo vreme za nove izazove. Na poslu je situacija nepromenjena a vi želite promene, jednostavno su vam preko potrebne. Upali ste u kolotečinu i potrebno vam je neko ili nešto da vas iz toga izvuče, pošto ne možete to sami.

Praznici se bliže ali niste raspoloženi da i dalje gledate ista lica i da vodite iste priče iz godine u godinu. Želite da vidite neka nova mesta i da upoznate neke nove ljude, potrebna vam je promena više nego ikada ranije.

Ne prija vam da vas stalno neko nadgleda i da vas stalno neko zapitkuje gde idete i sa kim se viđate. Po prirodi volite slobodu i teško se navikavate na to da vam neko tu slobodu sputava. Prva polovina meseca će vas naterati da dobro razmislite u kom pravcu želite da se vaša ljubavna veza razvija i da li uopšte želite da se dalje razvija. Budite iskreni prema sebi i prema drugima kako kasnije neko ne bi bio povređen.

Hronični problemi koji su karakteristični za ovaj period godine vam opet donose neke zdravstvene neprilike. Ali, već znate da na to ne možete toliko da utičete, jednostavno morate da prihvatite to vaše stanje i da čekate da prođe samo od sebe.

HOROSKOPSKI VODIČ ZA ŽENE: TRAŽIŠ LI VJERNOG, NJEŽNOG ILI STRASTVENOG FRAJERA?

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR 2019: MIRAN OPUŠTAJUĆI DAN, POSVETITE SE UOBIČAJENIM OBAVEZAMA