in

JARAC ♑ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

JARAC ♑

Godišnji horoskop za 2023. za Jarca govori pripadnicima ovog znaka da mogu očekivati velike stvari ove godine, da ne bi iskoristili neku puno snažniju riječ… jer, zvijezde su odlučile da je vrijeme za vas. Jarci, jeste li spremni susresti se sa svojom sudbinom licem u lice? Godina koja je pred vama za vas je jedinstvena jer se vaš planetarni vladar, Saturn, sudara s čvorovima sudbine!

Ovaj je karmički utjecaj poput putovanja kroz vrijeme u kojem ćete nailaziti na ljude, mjesta i prilike koje će vam pomoći da dođete do željenog odredišta. To osobito vrijedi za razdoblje oko 3. svibnja, kada Jupiter tvori sekstil s Plutonom u vašem znaku, a taj povoljni aspekt daje vašim riječima i mislima moć da preoblikuju vašu stvarnost. Konačno, sinkronicitet će ove godine igrati glavnu ulogu u vašem životu, stoga obratite pozornost na znakove i budite otvoreni za pomake koje svemir traži od vas.

Zvijezde za 2023. godinu predviđaju da ćete ove godine raditi stvari koje ne biste nikada prihvatili i pitate se pritom – a zašto ja to do sada nisam/a radio/la? Vjerovali ili ne, iako Jarci ne vjeruju u sudbinu i sinkronicitet, upravo su to dvije najjače stvari na vašoj strani ove godine. Budite smireni, ponekad čak i na svoju štetu jer će to biti samo trenutno – na dužem roku prolazite puno, puno bolje. Vrijeme je da svime pokažete što i kako znate, tako da će dobar broj Jaraca otvoriti nešto svoje – bila to tvrtka ili OPG, bit će samo vaš i vi ćete biti šef, što ste izbjegavali dugo vremena.

2023. godine neki bi Jarci mogli osjetiti olakšanje jer su Jupiter i Saturn tranzitirali iz Jarca u Vodenjak, što znači Jarčevu drugu kuću (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti). Kao rezultat toga, nakon unutarnjeg rada obavljenog prethodnih godina, vrijeme je da se istaknete i iskoristite sve svoje resurse kako biste počeli zarađivati za život i konsolidirali svoje izvore prihoda. Važne teme u 2023. godini su upravljanje vašim osobnim resursima i poboljšanje vašeg prihoda. Kvadrati koje Uran – vladar Jarčeve 2. kuće – tvori s Jupiterom i Saturnom govore o problemima, a o njima ćemo u poglavlju posvećenom radu i novcu.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

STRELAC ♐ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje