in

JARAC ♑ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Tranziti Jupitera i Saturna kroz Jarčevu 2. kuću također ukazuju na činjenicu da još uvijek morate poraditi na svom samopoštovanju. 2023. godine imate priliku prevladati neka ograničavajuća uvjerenja, jer će vas događaji prisiliti da izađete iz svoje zone udobnosti i ponašate se drugačije nego prije. Možete otkriti nove stvari o sebi i vlastitim vještinama. Neki Jarci mogu biti sebični ili škrti, želeći sve samo za sebe, dok ih energija Jupitera tjera prema velikodušnosti, istraživanju i pokazivanju dobročinstva.

Nije lako pronaći ravnotežu između dvije polarne suprotnosti, ali ovo bi mogla biti jedna od lekcija koju će Jarci morati naučiti 2023. Duhovna strana onoga što je važno postaje značajnija, kao i poštivanje duhovnih vrijednosti i stjecanje i upravljanje materijalnim vrijednostima. Između 14. svibnja i 28. srpnja 2023. Jupiter kreće na kratko putovanje kroz 3. kuću Jarca (komunikacija, učenje) i 29. prosinca vraća se ovamo na nekoliko mjeseci. Jupiterova prisutnost u vašoj 3. kući potiče komunikaciju s terapeutom ili nekim tko vam je blizu i prirastao srcu pa vam je lakše otpustiti neka unutarnja opterećenja.

Također je važno da dvije pomrčine 2023. aktiviraju Jarčevu 12. kuću. Pomrčina je Mjeseca 26. svibnja i pomrčina Sunca 4. prosinca. Mjesečeva pomrčina u svibnju mogla bi označiti relacijsku ili emocionalnu viziju, jer je Mjesec vladar Jarčeve kuće odnosa, partnerstva i braka. Neki Jarci mogu osjećati potrebu za pregrupiranjem, oporavkom i iscjeljenjem kako bi mogli donijeti najbolje odluke.

Neke starije stvari mogu vas sustići, pa vam je potrebna jasnoće da biste ih riješili. Kada je riječ o pomrčini Sunca na kraju godine, daje vam puno energije za obnavljanje i postizanje cilja. Pravo je vrijeme da u sebi odlučite u kojem smjeru želite koračati tijekom sljedećih tjedana.

Sjeverni čvor koji prolazi i kroz 6. kuću Jarca potiče vas da se bolje brinete o sebi, svom tjelesnom, mentalnom i duhovnom zdravlju.

Svjesni da ste već puno postigli, ove godine ćete se početi ‘cvjetati’, odnosno na poslu će sve više dolaziti do izražaja vaša kreativnost, talent i mašta. Više vam neće biti važno zadržati i ojačati svoju poziciju, jer ona je već takva po prirodi i ono što je iza vas, ali ćete se razvijati dalje, a ne na višoj razini – tražit ćete nove izazove, koji uključuju lucidnost , osjećaj za lijepo, umjetničke težnje, širi krug ljudi koji će te podržavati na tom putu, a sve što je finije, još bolje. Nepotrebno je reći da ćete uživati.

Sa Saturnom u financijskom području, Jarčevi će morati biti oprezni tijekom cijele godine. Iskoristite priliku da napravite dugoročne planove. U siječnju retrogradna Venera zahtijeva analizu i procjenu troškova. Ožujak će biti pozitivan mjesec za nove pothvate. U kolovozu, s ulaskom Marsa u Blizance, morat ćete imati inicijative na poslu.

Samo izbjegavajte ulaziti u sukobe sa šefovima i kolegama. Ako tražite posao, uložite u obrazovanje početkom godine i do svibnja možete imati dobre rezultate na tečajevima znanja. Kontakti s prijateljima, studijskim kolegama i bivšim kolegama na poslu također mogu dati dobre rezultate. Od kolovoza se mogu pojaviti nove profesionalne prilike. Ako želite biti poduzetnik, ovo će također biti povoljno razdoblje.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

STRELAC ♐ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje