in

KADA SAM VIDELA S KIM BROJI PARE OD SVADBE, ZNALA SAM DA ĆE ME IZBACITI IZ KUĆE

Nina A. nedavno je pravila svadbu, a onda je sve krenulo nizbrdo. Ovo je njena ispovest, a vi dobro obratite pažnju na detalje.

„Moja svadba je krenula po zlu od početka. Lokacija Ada Ciganlija, blizina crkve, blizina većine gostiju iz Beograda.

Počeću od toga da je dogovor bio između mene i supruga da gosti donose novac u koverti koliko god je ko u mogućnosti, koverat bi ubacili u kutiju koja bi se nalazila ispred mladenačkog stola.

ZA MLADENAČKI STO SEO JE KUM SA BIVŠOM DEVOJKOM

Svadba je tek na samom početku. Čeka se matičarka, a u međuvremenu, meni kaže suprug da će sesti za mladenački sto njegov brat i njegova devojka, a i kumu je došla bivša devojka!

Gde svi da stanu, kakve devojke, kakve bivše, donose stolice za mladenački sto, a mi sedimo ovako moja kuma, ja, mladoženja, a u centru stola su kum i njegova bivša, nas nema tu.

Dakle kum i bivša u centru, a ja, koja sam mlada, na kraju! Za mladinim stolom u centru sedi druga devojka u beloj haljini, a inače je nekulturno da neko drugi osim mlade nosi belo!

Zatim, ja sam tad bila u 4. mesecu trudnoće, stojim tako trudna i ispraćam goste dok je suprug otišao hitno u toalet i nije se više vratio.

KAD SAM VIDELA KO BROJI PARE, NIJE MI BILO DOBRO

(Kad sam rekla da hoćemo pare, to je bio zajednički plan jer smo podstanari u 30m2 i nemamo mesta ni za kakve poklone). Kad sam pogledala ka stolu – kao u zatvoru – cepaju se koverte, postoje dve žene od kojih je jedna moja svekrva koja broji pare?!

SVEKRVA BROJI MLADENAČKE PARE! Na šta to liči!!!!

Videla sam ga da sedi za stolom u sali i pomislih loše mu je jer je popio. Ubrzo prilazim stolu za kojim sedi suprug sa svojom majkom i menadžerkom koja kaže „u redu je, hvala Vam“. Upitam supruga šta je u redu? Kaže plaćena je svadba.

(Pošto se pre svadbe davao samo avans u iznosu od 500e, ostatak naplate svadbe po završetku). Upitam kako je plaćena svadba, pa torbica mu je za svadbenim stolom.

Kaže mi „pa prebrojao sam ja pare sa kevom“. Svadbene pare, poklon od gostiju, mladoženja broji sa svojom majkom! Gde ste i kada ste to čuli?! Samo sam onako izbezumljeno promrmljala „Ne mogu da verujem“, okrenula sam se i otišla na drugi kraj sale kod drugarice.

PRVU BRAČNU NOĆ SAM PREPLAKALA

Konobari torte pakuju da mladenci nose sa sobom kući. Vidim od supruga nevenčana snaja izlazi iz sale i nosi tortu. Ja opet u šoku – ne znam je da li da vrištim ili da plačem… Sve što su mogli da uzmu uzeli su.

Prvu bračnu noć sam preplakala i znala sam da sam danas upoznala svog pravog supruga umišljenog i dodvorenog društvu.

Da sam ga poznavala takvog, ne bih se udala za njega. Gluma je čudo i ljudi super glume, ali maske padnu uvek! Koliko smo para tada dobili ni dan-danas ne znam! Problemi u braku su počeli od prvog dana svadbe.

Suprug me je ostavljao, odlazio kod majke i sa društvom. Psihički me je ubijao svakim danom sve više – dođe s posla, izviče se „mala plata, ne valja država!“

IZBACIO ME S MALOM BEBOM

Ništa mu ne valja, neće ovakav život, neće kavez… Onda ode i nema ga do u duboko u noć. A ja sama sa malom bebom. Jedne noći je preterao – došao je iz izlaska, izbacio nas je iz stana 30m2, gde smo dotad živeli kao podstanari.

Prijavila sam ga policiiji i od te noći opet počinje druga vrsta psihičkog nasilja njegoog nepojavljivanja pred Socijalnom službom, vređanja mene…

Ovo dok sam pisala ponovo sam se vratila u to vreme i baš sam se iznervirala, nisam se nešto olakšala, ali bitno je da se čuje svačija priča i da mlade djevojke ne veruju u samo što im se obećava, nego neka vide dela.

Nije sve u parama, ali ne plaćaju se računi i ne živi se od ljubavi. A i nije normalno da momak od 30 godina da sluša majku šta mu kaže, šta se oženio uopšte, da bi bežao kod majke?!

Prvo skoči pa reci hop. Moja priča je takva – udala sam se iz ljubavi i loše sam prošla. I danas sam samohrana majka, koja je u šoku ko je osoba koja joj je bila bivši supružnik. Čekam konačnu odluku razvod suda.“

ZAČIN KOJI UBRZAVA METABOLIZAM ZA 180%: NAJBRŽI NAČIN DA ISTOPITE NASLAGE MASTI

DEVET STVARI KOJE RADE ŽENE KAKO NE BI OSTARILE: PRVA JE KLJUČNA A DRUGA PRESUDNA