in

KAFIĆ U KOJI JE ZABRANJENO UĆI SA DECOM ALI POGODITE KO JE DOBRODOŠAO

Ako se ovih dana zadesite u Engleskoj, možete svratiti u bar “Chart Room”, ali samo pod uslovom da niste mlađi od 12 godina ili sa sobom ne vodite dete koje je ove starosne generacije.

Naime, Bob Higinson je vlasnik vintidž kafića u Engleskoj, koji je u žižu javnosti dospeo zbog jedne pomalo nesvakidašnje odluke. On je odredio da je u njegov lokal dozvoljeno ući sa psom, ali ne i sa detetom koje je mlađe od 12 godina!

Kako i sam kaže, linč roditelja je očekivao, ali uprkos svemu – ne odustaje od svoje odluke! Zato, ukoliko se zaputite u Briksam, u pokrajinu Devon, dođete do „Chart Room“-a, dočekaće vas tabla na vratima lokala, na kojoj se ljubazno mole roditelji sa decom mlađom od 12 godina da potraže drugo mesto gde će popiti piće – piše N1.

Koliko se god njegova odluka činila strogom i kontroverznom, Higinson je svoje argumente izneo u TV emisiji “This Morning”:

“Pre svega smo želeli da stvorimo prijatnu atmosferu, u kojoj će posetioci moći da se odmore, u miru pročitaju novine, pobegnu od gužve i dreke na poslu, saobraćaju,.. Takođe, u kafiću se nalaze lepi i vrlo skupi artefakti, a mnogi od njih su u prethodnom lokalu razbila nemirna deca”.

Reakcije su različite – neki vlasnika ohrabruju i podržavaju, dok drugi ovakvu odluku smatraju uvredom

IZNENAĐENJE ILI NE: KAKO MUŠARCI ZAMIŠLJAJU IDEALNU ŽENU

KONAČNO ISKREN ODGOVOR NA PITANJE IMAJU LI RODITELJI OMILJENO DETE