in

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

LAV ♌

Godišnji horoskop za 2023. za Lava preporučuje pripadnicima ovoga znaka da je vrijeme da se mogu malo opustiti i uživati, jer sve što trebaju napraviti ide kako treba i prolazi – sjajno za vas. Za vas, dragi Lavovi, ono najvažnije što će obilježiti 2023. godinu jest transformacija. Naime, svemir od vas traži da se oslobodite staroga sebe kako bi na površinu mogla izniknuti nova verzija vas.

Što se tiče karijere, bit će to vrlo užurbana i naporna godina, a posla bi moglo biti toliko da ćete se ponekad osjećati kao da vi to više ne možete. No kad život postane tako strahovito užurban i zahtjevan, oslonite se na svoj osjećaj za duhovnost, jer upravo ćete u ovom području pronaći osjećaj stabilnosti i radosti.

Ovogodišnje pomrčine (30. travnja, 15. svibnja, 25. listopada i 8. studenog) uključuju vašeg planetarnog vladara, Sunce – i tada će svemir od vas tražiti da se prepustite struji i napravite značajne promjene u životu. Vi to možete!

Kako četiri ovogodišnje pomrčine Sunca (ne nužno i vidljive, naravno) padaju Lavovima u četvrtoj kući obitelji i desetoj kući karijere, to znači da ćete biti cijelo vrijeme rastrgani na obje strane – na vama je da to uspijete složiti kako bi svi bili zadovoljni, a i vi. Možda zvuči čudno, ali da, moguće je i to ćete baš vi uspjeti. Uz to, riješavajte najvažnije stvari baš na takve dane kako bi dobili doguranac iz svemira….

Za Lavove su veze s drugima vrlo značajne 2023. Sjeverni čvor prolazi kroz Lavovu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, zajednički projekti, nesebičnost, humanitarni rad, društveni ciljevi, planovi i ciljevi za budućnost, organizacije, internetski svijet , društvene mreže i tako dalje), što sugerira da je vrijeme da se potrudite da nastavite ili ponovno pokrenete što više takvih projekata od onih koje ste stavili na čekanje ili ste ih pustili zbog krize.

Imat ćete ozbiljne koristi ako se bavite proširivanjem i njegovanjem svojih poznanstava i ako se pokažete da ste voljni pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Također možete imati koristi od suradnje s velikim organizacijama i multinacionalnim tvrtkama jer one mogu otvoriti put prema nepredviđenim prilikama, a ni novčana dobit nije loša.

S kojim god problemima ili zapletima se bavite pomažu vam razjasniti ciljeve i smjer kojim biste trebali krenuti te bolje iskoristiti svoje resurse. Tranzit Sjevernog čvora kroz Lavovu desetu kuću poticaj je da se ostave po strani sve unaprijed stvorene ideje i snobizam te da se dođe u kontakt s ljudima iz različitih kultura, religija ili društvenih sredina, što vodi ka više tolerancije i velikodušnosti.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

RAK ♋ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje