in

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Prijatelji bi mogli igrati posebnu ulogu u vašem životu, a događaji iz 2023. pomažu vam da ih riješite. Mnogi Lavovi mogli bi imati neugodan osjećaj da se moraju odreći nekih vlastitih užitaka ili zanemariti vlastite projekte kako bi se u potpunosti uronili u svrhu ili zajednički projekt šireg interesa, ali to je put kojim treba ići. Oni koji su spremni posvetiti se zajedničkim projektima, imaju sve šanse zaključiti da im daju i osobne benefite, čak i ako to nisu očekivali.

Os kuća 5-11 (kuća ljubavi i kuća prijateljstva) aktivirana je pomrčinom Mjeseca 26. svibnja 2023. i pomrčinama Sunca 10. lipnja i 4. prosinca, što dokazuje da su ove teme posebno značajne za evoluciju Lavova tijekom ove godine. Lavova 7. kuća (veze, partnerstva, brak, natjecanje) aktivira se 2023. godine s dva značajna tranzita: Jupiter i Saturn. S jedne strane, želite nešto novo u svom ljubavnom životu, nešto uzbudljivije; s druge strane, život vas čini ozbiljnijim i zrelijim u partnerstvu, kako osobnom, tako i profesionalnom.

Također kao rezultat tranzita planeta iz vaše 7. kuće, 2023. godine mogli biste osjetiti veću konkurenciju na poslu ili u svom području rada općenito, i osjećati potrebu da naučite bolje surađivati i biti fleksibilniji, preuzeti više odgovornosti, upotrijebiti svoje vještine kako biste nesebično i velikodušno služili grupi ili projektu širokog interesa.

Između 14. svibnja i 28. srpnja 2023., a zatim i nakon 29. prosinca, Jupiter prolazi Lavovom 8. kućom i privlači pozornost temama vezanim uz intimnost, međusobno povjerenje, preobrazbu, duboke strahove, ali i zajedničke resurse, poreze, dugove, financiranje ili nasljedstva. U bilo kojoj od ovih tema mogu biti razna pitanja vezana uz moral, zakonitost ili ideje i principe na koje se oslanjate.

Astrološki kontekst 2023. godine gura i pomaže Lavovima da iz svog života izbace one ciljeve, projekte i navike koji više ne odgovaraju onome tko jesu (ili koji nikad nisu odgovarali onome tko su možda bili) i usredotoče se na stvari u kojima doista vjeruju. Lavovi koji ne mogu pustiti neke stare navike i / ili pustiti neke krugove koji im ne čine uslugu riskiraju se baviti zdravstvenim problemima, tjeskobom i općenitim osjećajem da neće biti ispunjeni.

Ukratko, vrijeme je da prilagodite svoje planove i dugoročne ciljeve, oslobodite svoju kreativnost i sposobnost privlačenja kvalitetnih ljudi oko sebe i izgradite moćne timove s kojima možete krenuti na novi put s novom vizijom.

Napredak u karijeri zagarantiran je svim Lavovima ove godine. Utjecaj Jupitera u sedmoj kući dokaz je da možete očekivati ​​priljev novca od tvrtke ili bliskog rođaka. U drugoj polovici godine možete očekivati ​​da će se neki kolege okrenuti protiv vas na poslu.

Retrogradna Venera će početkom godine zahtijevati pažljiviju analizu financija. Napravite procjenu svojih troškova i dobro planirajte. Od kolovoza Mars donosi nove profesionalne prilike koje mogu donijeti dobitke, ali bit će važno preuzeti inicijativu. Tko zna, možda vodeću poziciju? Druga mogućnost je ulaganje u vlastiti posao. U svakom slučaju čeka vas puno posla. Saturn u sektoru rada tražit će strpljenje, disciplinu i ustrajnost.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

RAK ♋ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje