in

ONO ŠTO NOSI ONA, ŽELJEĆETE I VI: POGLEDAJTE ZA KAKVE KOMADE SE ODLUČILA NAJPOZNATIJA TRENDSETERICA NA SVIJETU

MAX&CO. je oduvijek poznata po izvanrednim krojevima, kamel boji i zimskim kaputima.

Srećom, u sezoni proljeće/ljeto 208 (SS18) ovo će ostati nepromijenjeno zahvaljujući kreativnom direktoru brenda, Ianu Griffithsu, koji je odlučio izbrisati granicu izmedju poslovnog i opuštenog kombinujući krojeve gradske djevojke sa lepršavim i prozračnim, cvjetnim uzorcima.

Skromni kišni mantil je redizajniran u lanenu vjetrovku, a odijelo sa pantalonama se pojavljuje u varijanti nosivog, čvrstog pamuka, ali i mnogim drugim, smjelim materijalima.

Boje tipične za brend su sada ljubičasta bijela i crna, kao i slatki cvjetni printovi u nijansama purpurne i ružičaste sa sivim linijama.

Uski, transparentni blejzeri, olovka suknje, svečane hlače, komotni kombinezoni i topovi otvorenih leđa su okosnica kolekcije i, iako nema ničega spektakularno novog, ovi komadi su savršeni za transformaciju iz odjeće sa modne piste u onu za svaki dan.

Stigli su novi komadi kolekcije SS18 ❤️💝🎈💕🌸MAX&CO. 💋😍📍BBI centar, Sarajevo

Posted by Astra Borovo on Montag, 12. Februar 2018

Jedna od najpoznatijih svjetskih modnih trendseterki, Olivija Palerno, žena je koja ima apsolutno fenomenalan stajling.

Žena koja se ne boji eksperimentisati, a čije kombinacije izazivaju divljenje žena širom svijeta zaštitno je lice branda MAX&CO. a baš, prije nekoliko dana, viđena je i na sedmici mode u Milanu i to u kombinacijama nove, SS18 kolekcije njenog omiljenog branda MAX&CO.

Rođena Njujorčanka, je modna konsultantica, stilistica, model i izvršni uredni. Sarađuje sa nekim od najprestižnijih svjetskih modnih izdanja i online portala. Prepoznata je internacionalno kao modna ikona, inspirišući žene svih godina i diljem svijeta svoj višestruko nakrađivanim blogom.

Novu MAX&CO. kolekciju možete pronaći i u BIH, tačnije u Sarajevu u BBI centru i to naravno zahvaljujući ekskluzivnom zastupniku za BIH, kompaniji Proeksim, tj brandu ASTRA&BOROVO koji na ovom tržištu uspješno posluju već više od 50 godina.

Inače, pored prodavnica obuće i vrhunskih brandova cipela, u Multibrand prodavnicama ASTRA&BOROVO možete pronaći svjetske brandove poput LIU JO, HUGO BOSS, ARMANI, MAX MARA WEEKEND, GUESS, DESIGUAL, PENNYBLACK, SISLEY, ESCADA…

A da bi ste bile sigurne, da nećete ništa propustiti, obavezno lajkajte Facebook stranicu ASTRA&BOROVO i svakako ih zapratite na INSTAGRAMU.

Provjerili smo, redovno updateuju Fejs i Insta i zaista, na njima možete fantastične ponude.

KO KOGA NE MOŽE OČIMA: DJEVICA PREZIRE LAVA ZBOG GLUME, OVAN RIBE JER IM IZAZIVAJU…

OVA VAŠA OSOBINA ZAVISI OD VAŠEG BRATA ILI SESTRE