in

NOVA KOLEKCIJA EKSKLUZIVNIH SVJETSKIH BRANDOVA U BIH, ZAHVALJUJUĆI ASTRI & BOROVU

U Sarajevu su predstavljene nove kolekcije nekih od najpoznatijih svjetskih brendova odjeće koje u BiH dolaze zahvaljujući posredstvu modnih kuća koje su među najstarijim i najdugovječnijim u BiH – Astra i Borovo.

Brendovima koji su već duže vremena mogu pronaći u specijaliziranim i multibrend prodavnicama Astre i Borova, poput GUESS-a, Guess by Marciano, MAX MARA WEEKEND, MAX MARA STUDIO, PENNY BLACK, LIU JO, MAX&CO, ESCADA, TWINSET, PINKO i HUGO BOSS će se, u ovoj sezoni, pridružiti i najnoviji članovi ove velike porodice – HUGO BOSS WOMEN i DESIGUAL, koji su na našem tržištu odnedavno.

Odabrani modeli predstavljeni na ovoj mini-reviji su presjek svih kolekcija. Očekivano za reputaciju ovih brendova, tekstilni materijali su prirodni i vrhunske kvalitete. Krojevi su lepršavi i maštoviti, dok prevladavaju pastelne boje.

U nadolazećoj sezoni svi brendovi imaju izuzetno nosive kolekcije bezvremenskog šarma i neupitne kvalitete, a to je uvijek kombinacija u koju se isplati uložiti.

Unikatnost u modnom ukusu će i u novoj sezoni biti osigurana, obzirom da ova kompanija polaže izuzetnu pažnju na to da ponudu bazira na raznovrsnosti, ali ne insistira na velikom broju istih modela.

Prodajna filozofija kompanije je da svim kupcima treba osigurati vrhunski doživljaj kupovine, pa su stoga sva prodajna mjesta pažljivo i moderno dizajnirana, s uslugom kakva se očekuje bilo gdje u svijetu u prodavnicama ovih ekskluzivnih brendova.

Naravno – uz tekstil Astra i Borovu su lideri i u prodaji obuće, za koju su već decenijama sinonim na našim prostorima.

10 ČUDNIH OSOBINA KOJE UKAZUJU DA SI PAMETNIJA NEGO ŠTO MISLIŠ

UKLONITE BAKTERIJE SA ODJEĆE: NAJBOLJI TRIKOVI DA POTPUNO OČISTITE ODJEĆU