in

SEDAM ŠMINKERSKH TRENDOVA KOJE MORATE IZBACITI IZ GLAVE

Svake godine se pojavi bezbroj novih trendova u šminkanju i odjednom sve devojke počinju da ih prate i da, logično, sveizgledaju isto. Može biti u pitanju konturisanje, suviše tanke obrve, suviše debele obrve, ruževi neobičnih boja i tako dalje.

Ipak, to što je nešto popularno, ne znači i da svima stoji dobro. Mi smo izabrali 6 trendova kojih bi trebalo da se držite podalje.

7. Prenaglašeni “smokey eyes”

Previše nečega nije dobro ni za šta! Teška šminka i prenaglašeni “smokey eyes” daće vam neuredan izgled i učiniti da vaše lepo lice izgleda neprirodno i agresivno.

6. Suviše nacrtane usne

Pune usne su oduvek izgledale poželjno, ali fileri za usne su danas popularniji nego ikad. Ovaj trend je prva uvela Kajli Džener koja je pokazivala savršeno napućene usne svaki put kada se pojavi u javnosti. Međutim, u većini slučajeva nanošenje olovke za usne i ruž van prirodne linije usana ispostaviće se kao potpuni promašaj. Trebal bi da naglasite Kupidonov luk, ali nemojte crtati liniju daleko van linije usana jer ćete izgledati kao klovn.

5. Veštačke trepavice

Veštačke trepavice su sjajan način da dodate dramatičan i glamuozan pečat vašoj celokupnoj šminki, ali preterivanje sa njima može biti katastrofalno. Nažalost, većina žena ovo shvata ekstremno. Vaše svakodnevne trepavice ne bi trebalo da izgledaju kao da će svakog časa da polete i da vam čine kapke teškim. Ako ne možete bez njih, izaberite one koje izgledaju najprirodnije.

4. Suviše tanke ili suviše debele obrve

Lepe obrve uokvire lice i čine oči izraženijim, ali ako su one suviše tanke, suviše tamne ili suviše debele, ne samo što će izgledati neprirodno, već će vas i poružneti. Prirodan izgled je ono što većina ljudi smatra atraktivnim. I dalje možete oblikovati obrve tako da ih učinite tanjim ili debljim, ali neka to bude što bliže njihovom prirodnom obliku.

3. Lažni ten

Savršena, zdrava, suncem okupana koža jeste ono pto najviše žena želi. Ali ako ne uživate u ležanju na plaži nekoliko sati,možete da koristite sredstva za potamnivanje. Vodite računa da ne budu suviše tamna, suviše braon ili suviše narandžasta i ne preterujte. Previše ovih sredstava može da rezultira prelazima u boji i neujednačenim bledenjem boje, čineći da izgledate čudno i čak zastrašujuće.

2. Vamp šminka

Dok ovakva šminka može dobro da izgleda na pisti ili u modnim časopisima, u stvarnom životu često izgleda jeftino i vulgarno. Zapravo, vrlo mali broj žena može da je ponese u svakodnevnom životu. U najvećem broju slučajeva, burleska i vamp stil šminkanja, čine da žena izgleda starije, agresivno i grubo.

1. Trikovi za lepotu koji prave razliku


Ovo su četiri jednostavna pravila kako biste svaki put izgledali veličanstveno:

4. Budite prirodni
3. Koristite minimalno šminku
2. Istaknite svoje najbolje karakteristike
1. Naravno, verujte u sebe! To je ključ za istinsku lepotu.

ZABRANJENE STVARI U KREVETU IPAK POSTOJE: SAZNAJTE KOJE

ŽELITE DA OSVOJITE LAVA, STRELCA ILI OVNA: OVO JE PRAVI NAČIN