in

SEDAM TRIKOVA SA KOSOM DA IZGLEDATE BAR PET GODINA MLAĐE

U stvaranju harmoničnog izgleda, koji će učiniti da skinete nekoliko godina, važnu ulogu igra frizura. Predlažemo vam nekoliko delotvornih varijanti koji će doprineti vašem savršenom izgledu.

Pogledajte i razmotrite:

Frizura

U borbi sa godinama odlično se pokazuje slojevito šišanje, pramenovi koji uokviruju lice i vrat. Sa stepenasto ošišanom kosom, takođe, ne možete pogrešiti. Ova, uvek moderna frizura pristaje gotovo svima, bez obzira na to imate li kratku, dugu, ravnu, ili kovrdžavu kosu.

Boja kose

Svetlija boja podmlađuje – to je osnovno pravilo, ali ovde je veoma bitno odabrati odgovarajući ton i nijansu kose. Ne preporučuje se posvetliti kosu više nego na 2-3 nijanse od njene prirodne boje, a nijansa treba da bude izabrana u skladu sa bojom očiju i tena.

Žene, koje nisu sklone radikalnim promenama, mogu posvetliti nekoliko pramenova, koje će dati kosi sjaj, i učiniće dinamičnijim opšti izgled.

Dužina

Kratke frizure asociraju na aktivnost i mladost, tako, da sa godinama- kosa je sve kraća. Ipak, ne treba ići u krajnost, jer ultrakratke fizure naglašavaju oblik lica, koji sa godinama gubi jasnoću. Optimalna varijanta je dužina koja varira od brade do sredine vrata.

Šiške

Šiške doprinose mladalačkom izgledu, sakrivaju bore na čelu i ističu oči. Najbolja opcija – proređeni pramenovi srednje gustine. Suviše guste ravne šiške odaju težinu, a takođe, vizuelno skraćuje lice, čineći ga punijim.

Razdeljak

Centralni razdeljak vizuelno dodaje godine, jer čini izgled strožim. Uzgred, zahvaljujući, na stranu isfeniranim loknama, oči će delovati krupnije i izražajnije. Takođe, možete eksperimentisati sa unazad zabačenom kosom, isfeniranom cik-cak, što ne samo da čini izgled nežnijim, nego i kosi dodaje volumen.

Obim

Zalizana kosa nas čini starijim, zato frizura mora biti bujnija. Ali, i ovde je potrebna zlatna sredina, jer preterani volumen, takođe, licu dodaje godine. Bitno je da obim izgleda prirodno i neupadljivo.

U tome će pomoći slojevito šišanje, uvijene lokne, preparati za fiksiranje kose koje je, takođe, potrebno koristiti u umerenim količinama.

Večernja frizura

Planirajući izlazak, odustanite od tapiranja, idealno fiksiranih lokni, visoko podignute kose i retro fizura. Frizura, čak i ako je večernja, mora biti prirodna, a ponekad, i malo razigrana kao kod Emi Adams, koja se usudila uplesti pletenice na ceremoniji dodele nagrade, i to joj je išlo u prilog

POGLEDAJTE U OČI SVAKE ŽIVOTINJE A ZATIM IZABERITE ONU KOJA VAM ZOVE DUŠU

ODABERITE JEDNU FRIZURU I SAZNAJTE ISTINU O TOME KAKVA STE OSOBA A NE KAKO VAM DRUGI GOVORE