in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2023: Čeka vas novi ljubavnik, iznenađenje i udovica

BLIZANCI

NEISKRENOST-LJUBAVNICA-PORUKA

Ljubav

Prvi deo meseca je bez nekih većih emotivnih šansi za slobodne, pogotovo za one koji su opterećeni ljubavnom prošlošću. Bićete u nekim tamnim i mračnim mislima, nezadovoljni, osećati se iznevereno i nesigurno. No, tamni oblaci će iznad vas krenuti brzo da se sklanjaju, jer će vaš prirodni optimizam i veselost pobediti.

Od drugog dela meseca ponovo ste raspoloženi za ljubav, a pokrenućete se na pravi način u poslednjoj dekadi aprila. Bićete ponovo vi, oni stari – željni dešavanja i ljubavnih dogodovština. Zauzeti će naučiti da je neke stvari bolje prećutati zarad mira u svojim vezama i brakovima.

Posao

Možda ćete početkom aprila biti zabrinuti jer se stvari u poslovnom segmentu neće odvijati kako treba. Neki od vas čak mogu misliti da im je radno mesto ugroženo. Ne brinite, ove teškoće i sumnju ćete uspeti da prevaziđete, jer vam drugi deo aprila nudi nove poslovne šanse koje će se najviše manifestovati kroz nove saradnje i dogovore.

Ovaj period je dobar i za nezaposlene Blizance. Što se finansija tiče, ovo je promenljiv mesec za vas, ali što više budemo išli ka njegovom kraju, bićete stabilniji.

Zdravlje

Problemi sa urogenitalnim traktom mogući su i kod starije i kod mlađe generacije. Takođe, imunitet vam je oslobljen, pa će biti prisutne i virusne i bakteriološke infekcije.

Merkur prolazi kroz znak Ovna do 3. aprila 2023: Pravo je vreme da započneš ovo u svom životu

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. MARTA DO 2. APRILA 2023: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa