in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2023: Čeka vas novi ljubavnik, iznenađenje i udovica

BIK

LJUBAVNIK-SREĆA-NEISKRENOST

Ljubav

Ukoliko ste u vezi kojom već duže vreme niste zadovoljni, izgleda da je došao trenutak da dobro razmislite da li vam je tu uopšte mesto. Ako ste u vezi koja je i do sada bila korektna, tokom aprila samo možete dodatno učvrstiti svoju ljubavnu priču.

Što se slobodnih tiče, ovaj period vam zaista daje dobre mogućnosti da privučete pravu osobu u svoj život. Ukoliko želite, emocija će vam se svakako dogoditi, a još bolje je što priče započete u ovom periodu mogu imati trajnost i stabilnost. No, neki od vas možda nisu spremni da se upuste u nove ljubavi, jer se još uvek oporavljaju od bolne prošlosti.

Posao

I poslovno je ovo dobar period koji ide na ruku i nezaposlenima, ali i onima koji su već poslovno stabilni. Već prva polovina meseca može doneti i mogućnosti za nove saradnje, ali i za poboljšanje u finansijskom segmentu. Ipak, drugi deo meseca se prikazuje kao nešto komplikovaniji po vas – bićete dosta opterećeni nekim problemima ili u razmišljanju koliko možete da verujete onima koji su oko vas.

U tom periodu ne otpočinjite sa novim poslovnim dogovorima, jer će funkcionisati teže nego inače.

Zdravlje

Fizički segment je dosta dobar, mada bi stariji Bikovi mogli imati problema sa varenjem. Ono što vam je pomalo nestabilno jeste mentalni deo, naročito tokom poslednje dekade aprila. Naglašen stres.

Merkur prolazi kroz znak Ovna do 3. aprila 2023: Pravo je vreme da započneš ovo u svom životu

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. MARTA DO 2. APRILA 2023: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa