in

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2023: U ozbiljnim vezama i brakovima ovo je jedan od najtežih meseci u godini

Ovan

Koja je vaša trenutno najvažnija uloga? Koja god da je, uloga je mesto o kome treba da razmišljate i da je još više sada razvijete. Da potpuno uđete u tu ulogu i maksimalno je osnažite. Usput ćete se i dobro zabaviti. Bez stida i previše obzira, po cenu da kod drugih izazovete zavist ili prekor da ste samoživi – sada je trenutak da se setite zašto toliko volite život.

Mars vam odmaže na poslu jer lako pronalazi greške i sve ono čime možete biti nezadovoljni jer nije savršeno. Reorganizacija zato na pomolu, obnova i unapređenje koje podrazumeva i ulaganje. Za to imate dva meseca, i nekada je malo povlačenja zarad pregrupisavanja i organizacije deo strategije da bi od oktobra istrčali ispred konkurencije. Trebaće vam usluge agencija za uslužne delatnosti. Moguća inspekcija rada.

U ljubavi će biti puno izazova i prilika da vam se ljubavne stvari umešaju u planove. Sada lako sebi popuštate, pa je najveći izazov ne pomerati svoje planove zbog nekog zadovoljstva. Prilika da se nađete na viđenijim mestima i elitnim svetom i savet je da sada samo takva mesta birate gde ćete pre prepoznati one koji već žive život koji volite.

Bik

Status se između ostalog tiče mesta gde živimo. Da li smo podstanari ili imamo svoj stan, da li smo u Srbiji ili u inostranstvu, sa ili bez državljanstva. Ili je vreme za neko sudsko deljenje imovine. Rešavanje statusa koji se tiču naše lokacije i doma jeste jedna od tema u avgustu. U svakodnevnim situacijama ovo je rasprava za okruglim trpezarijskim stolom gde svako veče neko iznosi svoje zamerke i zahteve.

Mars vam prilično kvari zabavu u avgustu jer mnogo priča i lako se uvredi, a kako ćete takve ljude imati sada oko sebe mogući su i sukobi ili neke nepotrebno napete situacije koje vam ruše raspoloženje. Računajte da vam je za neke stvari potrebno više vremena pa ne ostavljajte za poslednji trenutak. Ipak, za privatne poslove ovo je period za dobar početak posebno oko 1. i 16. avgusta. Potreban vam je savet advokata ili ćete imati poslove kod notara.

U ljubavi radi vas nostalgija priznali vi to ili ne. Tačno znate šta vam sve nedostaje, a osećanja su vam najjača kad ste daleko od drugih, pa se na putu mogu pojaviti čežnje i da uhvatite sebe kako intenzivno mislite na nekoga. Jupiterov uticaj dok se kreće kroz vaš znak i dalje možete osetiti po tome što putujete, novac dolazi, moguća su unapređenja, ali pred kraj avgusta malo usporite kada se i Jupiter bude spremao da krene retrogradno (septembar) Najuspešniji dani su u nedelji od 7. do 13. avgusta.

Blizanci

Ovo je odličan period da objavite neko svoje delo. Da drugima predočite svoje znanje i vrednost i da u pregovorima budete odlučni i nepopustljivi. Naravno, preduslov je da imate šta da ponudite što niko drugi nema. Za one koji još nisu do te tačke došli ovo je period kada mogu imati sreću da u svom okruženju budu pored osobe od koje mogu puno naučiti. Da prepoznaju ono što žele da budu.

Podsticajno za mlade naročito, ako ne utroše ceo avgust na ljubav obzirom da će vam se socijalne aplikacije usijati ako ih ne stavite na ‘sleep mode’.

U kući je vatreno, no bez obzira na ljutnju i gunđanje ukućana povedite računa da li ste isključili šporet, peglu, zavrnuli plin kako treba. Ovo su i majstori u kući, a mogu biti i montažeri koji vam pregrađuju velike sobe, stavljaju nove roletne ili sklapaju nov komad nameštaja.

U ljubavi ako ste preozbiljni možete osetiti neozbiljnost i nepoverenje pa lako dolazi do promene odnosa. A ako ste razigrani i laki, možda se opustite i setite svih onih situacija u kojima se ni vama nije moglo verovati. Kritike od strane najbližih mogu vam psihosomatsi doneti probleme sa stomakom i želucem. Koliko god da su u pravu sada je čak i vama teško da se menjate zbog drugih.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2023: Gubitak, poruka i novi ljubavnik

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. JULA DO 6. AVGUSTA: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi…