in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2023: Gubitak, poruka i novi ljubavnik

OVAN

GUBITAK – PORUKA – LJUBAVNIK

Ljubav : Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate tokom avgusta meseca više raditi na komunikaciji. Iako smatrate da je neke stvari bolje zadržati za sebe, karte vam ipak preporučuju da budete iskreni I otvorite se, jer ćete na taj način ojačati odnos sa voljenom osobom. Druga I treća dekada meseca su povoljne ako planirate kraći put ili odmor. U poslednjim danima avgusta posebno je naglašen emotivni I strasni element između vas dvoje. Usamljeni Ovnovi ne pokazuju neke naročite namere da se smire. Letite sa cveta na cvet, u fazonu ste zabava i provoda i najviše vam odgovaraju odnosi sa suprotnim polom koji nisu jasno definisani ili su samo avanture. No, sredinom meseca novo poznanstvo koje će brzo krenuti da se razvija može vas iznenaditi – osetićete nešto što odavno niste….

Posao : Nestabilnost I neizvesne situacije stoje u prvoj dekadi avgusta. U tom periodu ćete imati I pojačane troškove, a možete I izgubiti ukoliko budete investirali novac u projekte koji nisu u skladu sa trenutnim kretanjima na tržištu. Odnos sa kolegama vrlo promenljiv, na mali broj njih ćete uspeti da se oslonite. Sredinom meseca važne informacije dolaze do vas, otvarajući vam prostor za nove poslovne saradnje ili veliku pozitivnu promenu u postojećim. Kraj meseca ćete dočekati zadovoljni i finansijski stabilniji.

Zdravlje : Ukoliko imate tegobe koje se ponavljaju, definitivno bi trebalo otići do lekara. Generalno gledano – prva dekada avgusta donosi iscrpljenost, statičnost, okretanje ka nekim ne baš pozitivnim životnim navikama. Bićete skloni preterivanju u svemu.

BIK

KUĆA – NADA – SUDIJA

Ljubav : Avgust je period kada se emotivne veze I porodične konekcije mogu dodatno stabilizovati. Za vas I partnera bi bilo dobro da otputujete, da provedete makar nedelju dana zajedno, daleko od svih, ali daleko I od problema koje vam svakodnevica donosi. Oni koji su usamljeni su u jednom dosta statičnom raspoloženju, psihičkom “padu”. Moguće je da ste previše upleteni u neka razmišljanja o ljubavi iz prošlosti, da ne možete da prevaziđete prošle emotivne bolove I da se iz tog razloga zatvarate u sebe. Vama bi takođe prijalo da odete negde daleko, da se odmorite I opustite I date sebi priliku da se stabilizujete. Nekog zanimljivog možete upoznati I van mesta u kojem živite, ali generalno gledano – treća dekada avgusta vam donosi jednu interesantnu I ozbiljnu osobu u život.

Posao : Prve dve dekade meseca Bikovi su uglavnom okrenuti planiranju, analiziranju dosadašnjih poslovnih poteza I svakodnevnim poslovnim obavezama. Malo ste umorni od dešavanja, malo iscrpljeni sporim tokom događaja I generalno gledano – ne baš zadovoljni situacijom. No, ovaj period vam može doneti da sagledate nove ideje, da razradite planove, da počnete da razmišljate I u pravcu inostranstva ili pokretanja privatnih poslova. U trećoj dekadi – dobijate podršku bitnih ljudi I autoriteta.

Zdravlje : Više odmora, odlazak na letovanje ili negde daleko od gradske vreve – to je ono što vam je sada zaista potrebno. Neki od vas mogu imati probleme sa venama ili sa zubima, dok će stariji povremeno trpeti bolove u kostima I zglobovima.

BLIZANCI

PUTOVANJE – BOLEST – OFICIR

Ljubav : Evidentno je da je avgust mesec sa boljom energijom za parove. Em što će vam odlazak na zajednički odmor itekako prijati, em se strast može ponovo u većoj meri aktivirati između vas dvoje….Krajem meseca parovi koji su u dužim emotivnim vezama mogu se odlučiti da ozvaniče svoju vezu. Ono na šta bih vam skrenula pažnju jeste mogućnost flertovanja ili uslaska u neku seksualnu kombinaciju preko poslovnog segmenta. Ako je moguće – izbegnite ovo. Usamljeni Blizanci će biti « nevaljali » tokom prve dve dekade avgusta – vidi se da ste u fazonu letnjih avantura i provoda, pa dajte sebi malo oduška….Treća dekada je već rezervisana za nešto mnogo ozbiljnije – sledi vam poznanstvo sa osobom koja bi itekako mogla postati značajna za vašu budućnost.

Posao : Dok su prva i treća dekada avgusta i pogodne u poslovnom segmentu, druga je prilično statična i opterećujuća i valjalo bi da razmislite da u tom periodu uzmete godišnji odmor, jer ionako nećete ostvariti ništa posebno niti značajno. Generalno gledano – avgust otvara Blizancima mogućnosti za saradnju sa strancima, za češća poslovna putovanja. Ono što pokrenete tokom prve dekade, verovatno će krenuti sa realizacijom kroz finansije pred kraj avgusta. Finansijski segment je prilično promenljiv.

Zdravlje : Budite oprezniji u saobraćaju. Stariji pripadnici znaka bi trebali da odu kod nadležnog lekara, naročito ako im se ponovo aktiviraju hronične tegobe. U avgustu ćete se lakše umarati i iscrpljivati, pa je potrebno više odmora.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JULA 2023: Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako…

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2023: U ozbiljnim vezama i brakovima ovo je jedan od najtežih meseci u godini