in

Najbolji horoskop u tvom džepu: Stigla je Cici Mici Android aplikacija!

Sa više od 6 miliona korisnica i sa preko 60 miliona otvaranja stranica Cici Mici, ponosno možemo istaći da smo najčitaniji tematski portal na Balkanu! Hvala vam <3

Više o posjećenosti portala Cici Mici pročitajte ovdje.

Cici Mici, vaš omiljeni portal za horoskop, sada je dostupan i kao Android aplikacija. Pratite nas i instalirajte aplikaciju kako biste dobili najbolje i najtačnije horoskopske informacije brže i lakše nego ikad prije.

Osluškujući potrebe naših mnogobrojnih čitateljki, koje nam se svakodnevno javljaju i pišu nam putem Cici Mici Facebook, Instagram i TikTok profila. odlučili smo pokrenuti i Cici Mici aplikaciju za Android uređaje koja je već dostupna na Play Store.

Ako ste ljubiteljica horoskopa, savjeta za ljubavne odnose ili jednostavno želite biti u toku sa najnovijim vijestima za žene, aplikacija CiciMici je definitivno nešto što trebate imati na svom Android uređaju.

Aplikacija je jednostavna za korištenje i ima intuitivan dizajn koji vam omogućuje da lako pronađete željeni sadržaj. Možete pregledati najnovije vijesti, horoskope, testove i savjete za ljubavne odnose.

Jedna od najkorisnijih funkcija aplikacije je mogućnost personalizacije horoskopa. Možete odabrati svoj znak i dobiti tačne predikcije za nedelju, mesec ili godinu.

Takođe, putem opcije “Postavke” možete kreirati svoj korisnički profil, te putem opcije like/save koja se nalazi u gornjem desnom uglu, sačuvati svaki članak koji vam se sviđa. Nakon toga, kada god ste prijavljeni na svoj profil a putem opcije “Omiljeni” u donjem meniju možete uvek pregledati članke koje ste sačuvali. <3

Naš tim stručnih astrologa svakodnevno priprema interesantne priče za svaki horoskopski znak. Aplikacija vam omogućuje da pratite svoj horoskop gdje god da se nalazite, bilo da ste na putu, na poslu ili kod kuće. Sve što trebate učiniti je preuzeti aplikaciju i uživati u svakodnevnim horoskopskim prognozama.

Uz horoskop, naša uredništvo posvećuje veliku pažnju savetima za ljubavne odnose i zdravlje. Ako želite poboljšati svoje odnose s partnerom, otkriti tajne uspešnih veza ili jednostavno poboljšati svoje zdravlje, Cici Mici je tu da vam pomogne. Naši stručni savetnici pružit će vam korisne savete i informacije koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Aplikacija također sadrži razne testove koji će vam pomoći da bolje razumete sebe i svoje okruženje. Otkrijte svoju ličnost, saznajte koja vam karijera najviše odgovara, ili jednostavno zabavite se s prijateljima.

Preuzimanjem Cici Mici aplikacije dobićete pristup najboljim horoskopskim informacijama i savetima za život koje nema ni jedan drugi portal. Zašto? Zato što tekstove na Cici Mici portalu još od 2017. godine piše iskusni tim astrologa. .

Preuzmite Cici Mici aplikaciju danas i uživajte u najboljem i najtačnijem horoskopu, savetima za život i raznim testovima.

Aplikacija je besplatna i dostupna na Google Play Store odmah!

Uživajte, vaša Cici Mici 🙂

5 horoskopskih znakova koji nemaju sreće u ljubavi i uvek završe slomljenog srca

Šta horoskopski znak govori o vama kao partneru u ljubavnoj vezi?