in

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. DECEMBRA 2022: Mnogi će osjetiti privlačnost prema osobi koja je mlada

VAGA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se dobro zabavljati i biti bez pritiska da se nešto mora postući. Otuda ćete zaista uživati s partnerom. Sponatnost koja će se razviti među vama bit će dobrodošlo osvježenje. Samci će uspješno zavoditi druge.
KARIJERA: Verojatno će se mjeriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i prezentirajte se.

ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi većini ljudi s kojim dolazite u kontakt. U takvim okolnostima možete lakše osvojiti nečije srce. Ako ste još sami, dotjerajte se i izlazite van. Oni u vezama bit će potpuno svjesni da je njihova ljubav jaka. Uživat će.
KARIJERA: Vjerojatno ćete odlično prosperirati u financijskom smislu. Neki će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćete zadovoljni materijalnim postignućima, ali svijet pustolovina i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoljeti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite za svojom intuicijom.

STRIJELAC

LJUBAV: Većinom ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.
KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak motivacije bit će prirodna posljedica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano bez previše pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Boravak u prirodi bi vas osvježio.

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022: U samo jednoj rečenici sve će ti se samo reći…

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA 2022: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali