in

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA 2024: Bolje da šutite i jednostavno volite

RAK

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u mir svog doma gdje će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako upadati u iskušenje tajne ljubavne veze.
KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, trebat će još razraditi neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

LAV

LJUBAV: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi vam donijeti vrlo ugodno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživat će u svojoj svakodnevnici.
KARIJERA: Niste potpuno svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne budite preskromni.

DJEVICA

LJUBAV: Ovih dana vi ćete biti jako zanimljivi drugima, te u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner će biti sklon više se vezati za vas. Samci će često izlaziti.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizirati. Ova spoznaja potaknut će vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajat će vam energije da ih odmah ostvarite.
ZRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u rasprave s nadređenima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2024: Sad već možete lakše komunicirati s voljenom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. FEBRUARA 2024: Pred ovim znacima horoskopa su su dobri ljubavni dani