in

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. SEPTEMBRA 2022: Shvatićete ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog

VAGA

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.
KARIJERA: Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procjenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da usmjerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.
ZDRAVLJE&SAVJET: Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

ŠKORPION

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirati nečiju tuđi odnos. Razmislite.
KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati surađivati s ljudima koji vam baš nisu sjeli. No šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj dio posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmarajte.

STRELAC

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćete zanimljiva iskustva u kojim će obje strane otkrivati ponešto novo. Shvatit ćete ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. Samci će također biti otvoreni za nova iskustva.
KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kode nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na stres. Opuštajte se.

JARAC

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života bit će usmjerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Sasim jednostavno i dobro.
KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se krećite.

VODOLIJA

LJUBAV: Obiteljski izazovi dobrim će dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji iz koje potječu s tim da će im odnos s voljenom osobom škripiti. Samci će ostati kod kuće.
KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidjet ćete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi i skromniji.

RIBE

LJUBAV: Kamo god išli primijetit ćete da su mnoge oči uprte u vas. Bit ćete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sjedite kod kuće. Oni u vezama bit će sretni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.
KARIJERA: Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve ovisi o drugima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno i dakako, prolazno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si dovoljno sna i odmora.

Photo of Woman Wearing Black Scarf

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. SEPTEMBRA 2022: Vjetar u leđa u ljubavnom životu osvježiće vašu vezu

Merkur je krenuro retrogradno u znaku Vage 10. septembra 2022: Sve što treba da znate