in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JULA 2019: POVREMENO ĆE VAM SE ČINITI KAO DA JE LJUBAV NA NEKOJ DRUGOJ PLANETI A OVI ZNAKOVI ĆE BITI NERVOZNI ZBOG TOGA

Rak

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osjećaj usamljenosti i frustriranosti bit će blag, ali prisutan. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za što znate da volite. Već će doći bolji dani.
KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, bit će dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite suzdržaniji u reakcijama.

Lav

LJUBAV: Velik broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprstano raste učinit će vam ove dane dinamičnim. Rijetki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bit ćete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.
KARIJERA: Suradnja s mladim osobama bit će najbolji dio posla ovaj tjedan. Sve ostalo bit će povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspjet ćete ppostaviti neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla. Ima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potrudite se biti jasni i s manje strasti.

Djevica

LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobavaznim druženjima uz kavu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.
KARIJERA: Rado biste promijenili svoj sustav procjene ljudi. Poradit ćete na tome. Ovaj put vaši kriteriji bit će viši, a pratit će ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapat ćete nove poslovne dogovore.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća su kraća putovanja.

DNEVNI ZA 13. JULI 2019: NALAZITE SE U EMOTIVNOM RASKORAKU A PARTNER ŽELI SILNO DA VAM UGODI

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA ĆE LJUBOMORA UNIŠTITI SVAKU VEZU